calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

DARKO LAZIĆ SE NE ODVAJA OD NOVE DEVOJKE: Mislim da je to sudbinski!

Objavio: RHT
11/10/2022 11:00 PM

Pevač je u vezi sa Katarinom od koje se ne razdvaja, čak ni kada ide u emisije

Foto: Instagram/Printscreen

Pevač Darko Lazić poznat je po svojim turbulentnim vezama, a ovaj put je našao sreću pored nekadašnje ljubavi.

Pevač je u vezi sa Katarinom od koje se ne razdvaja, čak ni kada ide u emisije.

Ovaj put je pevač objavio fotografiju iz teretane sa izabranicom i oduševio svoje pratioce.

Nedavno je pevač progovorio o vezi sa Katarinom.

– Imam, naravno. Često sam u vezi, ne volim da budem sam, ali ovaj put sam našao devojku, odnosno poznajem je 13 godina – govorio je nedavno Darko Lazić, pa dodao:

Foto: Printscreen/Instagram

– Katarina je devojka sa kojom sam ja bio pre 13 godina u vezi godinu dana i evo ponovo smo zajedno. Zabavljali smo se kad sam ja imao 18, a ona 19 godina. Mislim da je to sudbinski. Lazić je objavio fotografiju sa Katarinom iz teretane, čvrsto je držeći preko grudi, aludirajući na jaku vezu para.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS