calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperaturama zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora

DARKO LAZIĆ PRIZNAO: “Ne mogu da prestanem da pijem”

Objavio: RHT
12/03/2024 4:40 PM

Darko Lazić priznao!

Darko Lazić više puta jer pričao o tome kako voli da popije, međutim sada je otkrio da je bilo perioda kada je pokušavao da ostavi piće, ali mu to nije pošlo za rukom!

Darko Lazić priznao foto: instagram/printscreen/darkolazic

foto: instagram/printscreen/darkolazic

Darko Lazić priznao!

On je ispričao da ne može da prestane da pije. Pa se zbog toga nije skroz primirio, s obzirom da je pričao da će to da uradi.

– Pošlo mi je za rukom da se malo primirim poslije saobraćajke, ali se nisam skroz smirio. Ljudi su me osuđivali jer sam rekao da mi je sa ove tačke gledišta smiješno što sam imao udes, ali nisam ja to tako bukvalno mislio! Pokušavao sam da prestanem da pijem, ne kažem da nisam, ali mi je to teško išlo i samo sam sve pustio niz vodu ne vrijedi kad ne mogu – počeo je pjevač.

On je objasni da li ga je žena promijenila i koliko.

– Kaća i ja smo se maksimalno posvetili jedno drugom i vidite da se ne odvajamo ni na dan. Mnogo mi je drago što smo konačno napravili svadbu, sada je nekako sve kako treba. Što se djece tiče, naravno da bih volieo da ih imamo desetoro. Polako, nigde ne žurimo i mislim da će sve da dođe na svoje mjesto. Jesam se primirio, vidi se po meni, a to kad me vidite da pijem je većinom na tezgama i po restoranima – objasnio je folker kroz smijeh.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS