calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO) Teška nesreća u Srbiji: Poginuo dječak (15) koji je vozio motocikl Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom (VIDEO) NAJBOLJI RIJALITI USKORO KREĆE! Evo šta vas sve očekuje, ovo su detalji: ”Neće biti vještačke inteligencije, sve će biti samo prirodno” Može li tragičan slučaj iz Donje Jablanice zaustaviti zloupotrebe prirodnih resursa u BiH? Poznati psiholog otkriva kako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu

DARKO LAZIĆ JE OLOŠ! Pevačica nakon HAPŠENJA žestoko ISPROZIVALA kolegu! (FOTO)

Objavio: RHT
28/04/2022 1:00 PM

Folker Darko Lazić napravio je još jedan prekršaj u nizu kada je saobraćaj u pitanju.

Instagram

Naime, on je na auto – putu kod Sava Centra gde je vozio 117 kilometara na sat, a ograničenje bilo 80. Isto tako, pevaču je izmereno i 0,91 promila alkohola, a navodno je bio pozitivan i na droga testu.

Ovim povodom oglasila se i pevačica Saška Karan, koja ja najstrašnije isprozivala Darka na svom Instagram storiju.

“Upravo sam saznala da je priveden Darko Lazić – pijan, drogiran i bez dozvole! Moram reći da si, Darko, ipak jedan ološ i to onaj najveći koji obmanjuje ovaj narod! Prva sam bila uz tebe kada se desila ona nesreća. O čemu se ovde radi? Mnogo si se prok*rčio! Nemaš ni k od karijere, a glumiš neku zvezdu! Smiri se i oladi! Ne mogu da verujem ko sve seda za volan i kome se sve daje vozačka dozvola! Da ne zaboravim još jednom, Darko Lazić, ološe jedan!”, poručila mu je koleginica.

Inače, Darkova verenica Barbara Bobak se u međuvremenu oglasila i otkrila da je njen odnos sa Darkom na pauzi.

– Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke doneti. Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo.

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS