calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PIKSI VIŠE NEĆE BITI SELEKTOR SRBIJE! Stojković PLAĆA CEH zbog neuspjeha! Ovo su detalji otkaza Neobičan prizor na Vlašiću: Sitni led stvorio efekat snježnog pokrivača “Aneli je LAŽOV?! Nisam Janjuševa krofnica!” Ekskluzivno! Ana Jovanović OPLELA po Ahmićki i Janjuševiću! (VIDEO) LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo!

SVE OBJELODANILA! Dara Bubamara pobjesnila na SLOBU RADANOVIĆA i Raleta, pa otkrila da je sve na sudu i da su podnijete krivične prijave…

Objavio: RHT
03/04/2024 11:00 AM

Dara sve objelodanila

Nakon vijesti da je pjevač Sloba Radanović, navodno, ukrao pjesmu od koleginice Dare Bubamare, sa kojom ima inače i duet, pjevačica je nakon oglašavanja preduzela i mjere. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dara Bubamara je bila gost jedne emisije, gdje je ispričala sve šta se zapravo desilo.

– Što se tiče ovoga… 2021. godine, mene je pozvala Marina Tucaković i Rale da dođem u Beograd, da čujem pjesmu od Željka Nikolića. I tada kaže meni Marina da dođem da čujem pjesmu, da je prelijepa, da mali izgleda kao Riki Martin. Tada mi je tata bio bolestan, snimim pjesmu, poslije je moj tata preminuo. A još više sam vezana za tu pjesmu, jer je to posljednja pjesma Marine Tucaković. Autori imaju tu pjesmu, šta se dešava? Čuje je Sloba, on ima moj snimak! On je zavolio tu pjesmu, išao je kod Cece, ona je odbila duet, Tanja Savić, mene niko nije zvao. Poslije je taj dečko čuo da je Sloba rekao da mu je Marina napravila pjesmu. To je užas! Da je neko bar nazvao. Slobi sam pomogla sa pjesmom ,,Nemoj mnogo da me voliš”, bila sam sa njim kada su bile loše situacije – priča Dara i dodaje:

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 Rale je preprodao pjesmu, ali ne znam šta se dešavalo? Sad je počeo i sud, krivične prijave, sad će se tu svašta nešto dešavati. Bio je jedan, pa drugi strajk na Jutjubu. On je htio marketing preko mene, dobili su, vidjećemo šta će se ubuduće dešavati. Ovo je sada postalo gaženje preko mrtvih! 

– Ima dokaza, ja sam lično bila tu kada smo davali novac! Sad ćemo vidjeti šta će biti do kraja. Za sada je ugašeno, ali možda će se napraviti neki sporazum! Rale je rekao da sam ja platila tu pjesmu. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS