calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe”

Đanijeva Slađa otvorila dušu o sinu iz prvog braka: „Đani ga voli kao svoje dijete! Nismo se viđali toliko često!“ (VIDEO)

Objavio: RHT
21/08/2023 11:30 PM

Radiša Trajković Đani u u skladnom je braku sa Slađanom Trajković sa kojom ima dva sina.

Ipak, malo ko zna da pjevačeva supruga ima vanbračnog sina koji ima 29 godina i živi u Americi, sa kojim je u odličnim odnosima.

O tome govori i činjenica da je njen i Đanijev sin Miloš, svom prvom sinu dao ime Nikola, po najstarijem bratu.

U emisiji „Pretres“ Stefana Usiljanina Slađa je otvorila dušu i otkrila da Đani njenog sina voli kao svoje dijete. Takođe je priznala da ga nije viđala toliko često.

Detaljnije u videu ispod.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS