calendar

Subota 13. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HOROSKOP ZA 13. JUL 2024. GODINE! Šta nam poručuju ZVIJEZDE? Teška nesreća na putu Livno-Bosansko Grahovo: Poginule dvije osobe Anabela i Gagi nastupali zajedno poslije osam godina: “Zbližilo nas je Markovo hapšenje, oprostio sam joj” UROŠ RAJAČIĆ IZBAČEN IZ RIJALITIJA Jelena zanijemila, pa briznula u plač, njena reakcija šokirala sve ANĐELA LIJE SUZE, RODITELJI NE PRIHVATAJU VEZU SA BOJANOM! Mislila da će OSTATI NA ULICI, a onda se desilo ovo! Crveni meteoalarm za BiH i regiju, temperature do 42 stepena: Putujte samo ako morate OVO JE DIJETA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Uz pomoć nje je liniju dovela do savršenstva, a evo šta jede tokom dana MAJA SPREMA PAKAO STANISLAVU KADA IZAĐU! Mislila da je kamere ne snimaju, pa otkrila skandalozne detalje OTAC MAJE MARINKOVIĆ UHVAĆEN SA POZNATOM PJEVAČICOM! Ona nikada bolje nije izgledala, blista u njegovom zagrljaju MALOLJETNI BRAT ANĐELE OTIŠAO OD KUĆE?! Učesnica najavila RASKRINKAVANJE, evo kakva drama se dešava u njenom domu “TO JE ZA NJEGA POREZ NA BUDALE” Šokantna rasprava Meline i Harisa Džinovića usred butika: “Jesi li ti to stipsa?” ANĐELA ADAKTAR TRUDNA?! Adam snimao svoju ženu, ocrtava se stomačić?! (FOTO) Košarkaški savez BiH blokiran zbog duga od 164.000 KM KAČAVENDA SE GUŠI U SUZAMA! Nakon izlaska iz rijalitija je očekuje pakao, ne može da se smiri! Dvojica Zvorničana nestala u Drini kod Kozluka Đoković očitao tenisku lekciju Italijanu i zakazao reprizu prošlogodišnjeg finala Vimbldona

DANIJELA DIMITROVSKA NAKON RAZVODA MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Procvetala kao cveće u proleće!

Objavio: RHT
01/11/2022 8:00 PM

Dosta toga je Danijela Dimitrovska nakon razvoda od Ognjena Amidžića korigovala, na prvom mestu postala je dosta slobodnija u ophođenju sa pratiocima na “Instagramu”, vrlo često im postavlja pitanja i na ona koji joj oni šalju odgovara.

Foto: Printscreen Instagram

U neku ruku posvetila se influenserskom radu, što ranije nije činila. Bila je fokusirana na posao u agenciji koji je bio vrlo zahtevan, odgajanje sina Matije i obaveze oko njegovog školovanja i vrtića takođe je preuzela na sebe, dok je i kuću lično ona držala pod konac.

Sve to zahtevalo je dosta napora, međutim po razalazu od voditelja ona je svoje prioritete posložila i odlučila da živi slobodnije i odvažnije.

Očekivalo se da će se Danijela Dimitrovska nakon razvoda u neko doba oporaviti pa krenuti nekim svojim putem, još snažnija i bolja, ipak niko se nije nadao da će se promena odnositi i na korekciju stambenog prostora posebno spavaće sobe, koju je donedavno delila sa Ognjenom.

Naime, bivša manekenka, danas vlasnica modne agencije stari bračni krevet je zamenila novim još udobnijim, sa fantastičnim dušekom na kojem će od sad pa nadalje spavati sama.

Uprkos tome, presrećna je jer je unela novitete u svoj život i sa puno entuzijazma objavila to na društvene mreže.

Veruje se da Danijelu tek čekaju promene, a hoće li se one takođe ticati detalja u stanu, u kom je živela sa voditeljem i sve delila, vreme će pokazati.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS