calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA

ĐANIJA OTPISALE KOLEGE: Pjevač kivan na njih, opleo po njima!

Objavio: RHT
12/10/2023 4:30 PM

Pjevač je prije početka slavlja otkrio da mu niko od kolega nije čestitao unuku, pa ih zato i nije pozvao.

Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa sinoć su proslavili rođenje unuke, s obzirom da se njihova snaha porodila prije dva dana i na svijet donijela djevojčicu Niku. 

Đani je pred medijima otkrio kako se osjećao kada je saznao da je dobio unuku, ali priznao da je razočaran u mnoge kolege koje mu nisu čestitali rođenje unuke: 

 -Od kolega niko nije čestitao, tako da nikoga nisam ni zvao. Doći će mi Zlata Petrović, ali nas dvoje smo stari banditi – zaključio je Đani. 

Inače, ranije su kolege prisustvovale Đanijevim slavljima, a sinoć su njegovoj proslavi povodom rođenja unuke uveličale samo Zlata Petrović i Vanesa. 

Podjsetimo, Slađa se nadovezala na njegovu izjavu, te je otkrila da su njoj mnogi čestitali, te da Đani vjerovatno ni ne zna za to. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS