calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7 SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO)

ĐANI PUŠTEN IZ BOLNICE: FOLKER na kućnom lečenju!

Objavio: RHT
04/01/2022 10:37 AM

Folker Radiša Trajković Đani zabrinuo je mnoge juče kada je objavio fotografiju iz bolnice i time obavestio fanove da je morao da odloži nastup jer se ne oseća dobro. On je neko vreme proveo u bolnici, a njegova supruga Slađa otkrila je da se pevač sada nalazi u njihovom domu.

 

– Đani je sada kući, kod mene na sigurnom – rekla je za 24sedam.rs. kratko pevačeva supruga.

Podsetimo, Đani je ranije na svom nalogu na Instagramu obavestio fanove da mora da odloži neke nastupe jer se ne oseća zdravstveno dobro.

Pevač je bio prinuđen da sve zakazane tezge i nastupe otkaže, kako bi mogao da se posveti svom zdravlju, koje mu je očigledno ugroženo.

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Stigao umor, mora malo pauza – napisao je Đani na fotografiji na kojoj leži priključen na aparatima.

– Nisam dobro zdravstveno, izvinjavam se, familijo – poručio je Đani.

IZVOR: KURIR.RS/24SEDAM.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS