calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje Nastava u sarajevskim školama svakog prvog u mjesecu će počinjati izvođenjem HIMNE BiH

Đani priznao sve o sinu njegove žene Slađe! Evo kakav odnos ima pjevač sa njim

Objavio: RHT
11/12/2023 5:40 PM

Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković godinama žive u sretnom braku u kojem su dobili dva sina i kćerku, ali malo ko zna da njegova žena ima i vanbračnog nasljednika Nikolu koji živi u Americi.

Đanijeva žena više od dvije i po decenije ponosna je majka sina Nikole, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici. Ona je tada sa ocem svog prvog djeteta živjela u Prištini, a nakon što su se rastali, on se preselio u Ameriku sa njihovim sinom koji danas ima 28 godina.

– Sa tim čovjekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 28 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelijep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan… – ispričala je Slađa i otkrila da li su njena ostala djeca u kontaktu sa polubratom, ali i kad je posljednji put vidjela Nikolu.

 Ostala moja djeca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko ljeta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se djeca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro vidjela, poslejdnji put sam ga vidjela prošle godine. Tada smo se sa njim vidjeli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije vidio sa njim, nažalost – rekla je tada Slađa, a na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

 Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala djeca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac.

BONUS VIDEO:

Hypetvrs/ Scandal.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS