calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen Kako je Šemso pokorio region: Ulaznice za njegovu predstavu idu kao halva, obara rekorde gledanosti, a nekada ga nisu zvali Federalna uprava civilne zaštite: U više od 10 sela pomoć još nije došla MILJANI UNIJELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Nije očekivala to o TRUDNOĆI! Skandalozne riječi Janjuša o Aneli: HTJELI SMO SAMO DA JE … Seka Aleksić donirala novac za ljude u poplavljenim područjima Kakve su posljedice po hidroelektrane na Neretvi ostavili poplave i klizišta? Stravičan zločin u Tuzli: Majka čekićem ubila kćerku, ostavila dva oproštajna pisma! Terzina ljubavnica tjera Milicu da ABORTIRA! Jeziva poruka iz rijalitija! Svi se pitaju kako Gven Stefani izgleda ovako dobro u 55. godini? Snimak sve govori

Danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost

Objavio: RHT
07/10/2024 9:00 AM

Danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost

Danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost/Foto: Raport

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti dosta magle i niske oblačnosti.

Vjetar slab, južnog i jugozapadnog smjera.

Sunčano uz malu do umjerenu oblačnost

Jutarnja temperatura iznosiće od 4 do 9, na jugu zemlje do 12 stepeni, a dnevna od 17 do 23.

U Sarajevu više niske oblačnosti prijepodne. Sunčanije u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura će iznositi od 5 do 7, a dnevna od 18 do 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Pročitajte i: “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT.

Pjevačica Seka Aleksić oglasila se putem mreže Twitter/platforma X, te istakla veliku tugu zbog smrti supružnika u Bosni i Hercegovini.

Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA
Foto: Facebook jasminčikić/HYPE  TV

Podsjetimo, kako je HYPE pisao jučer i danas, broje se žrtve i nestali… A jedan od najstrašnijih prizora koji su zatekli spasioci je upravo bračni par Irmela i Jasmin Čikić.

Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA

Oni su pronađeni ispod ruševina porodične kuće zagrljeni…

Seka Aleksić se oglasila te izjavila žaljenje zbog te bh. tragedije:

Mir vašim dušama

Pročitajte još OVDJE

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS