calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku

DANAS U 15.30 SATI PRVI “CARCAST SA VA VANOM” na Hype televiziji!

Objavio: RHT
17/05/2024 1:40 PM

CARCAST SA VA VANOM

Prvi “CarCast SA VA VANOM” emitovaće se danas, 17. maja, na Hype televiziji od 15.30 sati.

ARCAST SA VA VANOM / Foto: Hypetv/ilustracija
Foto: Hypetv/ilustracija

Poznata influenserka Va Vana u svom atraktivnom pink autu provozaće najzvučnija imena društvenih mreža.

“CARCAST SA VA VANOM”

Ona će uz laganu vožnju sa njima pričati o najaktuelnijim temama.

Kako će oni reagovati i da li će pasti na šarm zvijezde društvenih mreža, ostaje da vidimo!

Nova emisija ,,CarCart sa Va Vanom’’ će vas sigurno od danas držati prikovanim uz male ekrane!

Saznajte hoće li gosti uspjeti da se izvuku iz njenih izazova ili će biti zarobljeni u mreži njenih pitanja? Prvi gost će biti niko drugi nego legendarni YouTuber Goldenito!

Ne propustite ,,CarCast sa Va Vanom’’ svakog petka od 15.30 sati na našem i Vašem Hype TV-u.

Pročitajte i: Otvoren Filmski festival u Kanu: Meril Strip dobila počasnu nagradu.

Filmski festival u Kanu službeno je otvoren u utorak navečer. Kada su slavne osobe ušetale crvenim tepihom u raskošno pozorište “Grand Theatre Lumiere”.

Otvoren Filmski festival u Kanu / Foto: Platforma X

Foto: Platforma X

Meril Strip (Meryl Streep) je uručena počasna Zlatna palma.

Glumačkoj ekipi francuske komedije i uvodnog filma festivala Drugi čin, pridružio se ovogodišnji žiri na čelu s rediteljicom Gretom Gervig (Gerwig). 

Uoči ceremonije, francuski pjevač Zaho de Sagazan izveo je “Modern Love” Dejvida Bouvija (David Bowie). U čast crno-bijeloj plesnoj sceni iz filma Frances Ha.

Više pročitajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS