calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ne tražite apartman, možete unajmiti cijeli otok: Užitak za koji vam ne treba mnogo novca GDJE SU MAJA I STANISLAV?! Nakon raskida im se gubi svaki trag, potpuno se povukli iz javnosti! AFRODIZIJAK IZ GORNJE VIŠNJICE: Pravimo pitu zavedušu i mahalušu! Elmedin i Fatima otkrivaju tajne Većina mladih se ne javlja na telefon: Poruke primarni način komunikacije Ivan Marinković htio da PONIZI BIVŠU ŽENU! Šokirao POTEZOM, da li je PRETJERAO?! Ona se oglasila uz SOČNE RIJEČI (FOTO) MAJA BEROVIĆ PAZARILA NOVU LUKS NEKRETNINU! Samo za renoviranje iskeširala oko 200.000 eura! Nataša Bekvalac o predrasudama i osuđivanju: Sa takvim stvarima se susrećem i dan danas Natalija Trik FX pokazala lice bez šminke i operacija: Ne znam kako vi zamišljate ženu od 53 godine ALEN DELON SAHRANJEN PORED SVOJIH 35 PASA! Evo koja mu je bila posljednja želja koju su mu ispunili (FOTO) “INTUBIRAN JE” Bora Đorđević u lošem stanju, momentalno se oglasio njegov menadžer i otkrio nove detalje! Proglašena epidemija u dva crnogorska grada: U riziku da se zaraze mala djeca Otac Anđeline Đoli javno se obratio Bred Pitu: Prekini s ovim glupostima Čak 27 miliona ljudi vidjelo je strastveni poljubac pjevačice i glumice: Za sve je kriv on Janika Sinera ostavila Ana Kalinskaja Helikopteri Oružanih snaga gase požare u Zavidovićima i Kladnju (FOTO) Izašla prva velika prognoza: Evo šta nas očekuje ove zime

Dan žalosti u FBiH

Objavio: RHT
26/08/2024 9:20 AM

Dan žalosti u FBiH

Dan žalosti u FBiH
Foto: N.N. | Dan žalosti u FBiH

SARAJEVO – U Federaciji BiH danas je Dan žalosti povodom trostrukog ubistva u Srednjoj školi u Sanskom Mostu, odlučila je federalna Vlada.

Iz Vlade su pojasnili da se dan sahrane posljednje žrtve tragičnog zločina u Mješovitoj srednjoj školi proglašava Danom žalosti u FBiH.

U saopštenju je navedeno da je ovaj dan obavezno isticanje zastave na pola koplja na zgradama zakonodavnih. Izvršnih i sudskih organa vlasti, javnih ustanova, institucija i drugih pravnih lica, a da se na javnim mjestima ne mogu održavati programi kulturno-zabavnog karaktera.

Vlada će putem Ministarstva obrazovanja i nauke dati preporuku da se na prvi dan školske godine u svim osnovnim i srednjim školama u FBiH oda počast žrtvama minutom ćutanja.

U pucnjavi u Srednjoškolskom centru u Sanskom Mostu u srijedu, 21. avgusta, ubijeni su direktor škole, sekretarica i profesorica, a počinilac V.M. pokušao je da izvrši samoubistvo.

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Dnevni horoskop za 26. avgust 2024. godine: Bik bi da ga ostave na miru, Strijelac pred važnim pitanjem, a vi?”

OVAN

Dnevni horoskop za 26. avgust 2024. najavljuje vam neobičnu saradnju.Koja može da donese veliki uspjeh. Iznenada ste upućeni na neku osobu koju inače smatrate pomalo čudnom. Ali danas otkrivate da se ispod “uvrnute” slike krije izuzetna duša. Popodne je moguć pad energije.

BIK

Vaš dnevni horoskop najavljuje da se osjećate pomalo introvertno,. Ne razgovara vam se previše, a svi hoće nešto od vas! Udahnite duboko i budite profesionalni i vedri, tek krajem dana moći ćete da odahnete. Partner želi da zajedno ostvarite neki veliki životni plan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS