calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
(NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi i molila za pomoć, ali i NIKO NIJE OTVARAO! Uznemirujuća ispovijest preživjele Dragane Krunić koju je bivši partner RASPORIO NOŽEM Fenomenalna Lejla Njemčević osvojila istorijsku srebrnu medalju za BiH na Evropskom prvenstvu Sanja Grujić: “Ljubavnice uvijek bolje prođu u životu! Mi smo nacija koja voli da vara!” TRUDNA SUPRUGA DARKA LAZIĆA PRED OPERACIJOM! Katarina razjasnila situaciju, a jedan detalj šokirao javnost Elmedinu žene dojadile! Bježi na TAJNU LOKACIJU! Arnelu samo bitno da ima da jede i pije! VOJA NEDELJKOVIĆ NAPRAVIO HAOS! Snimljen kako se svađa nasred ulice u centru grada (HYPE PAPARAZZO) Tibetanski test ličnosti od samo tri pitanja, a otkriva sve LUNA ĐOGANI S DRUGIM MUŠKARCEM! Uhvaćeni u provodu, od Marka ni traga ni glasa Elmedin i Jana se ujedaju dok vode razgovor o kupusu, a Fatimi soli na rep… NEMA JE NIGDJE! U BiH danas na snazi narandžasti meteoalarm ČUDNO MI JE, ZNAMO KAKVE GA DJEVOJKE RADE Đedović predviđa da bi Filip Car mogao baciti oko na Aneli, isplivali svi detalji “Starlete se prodaju za pare! Ta riječ ne postoji!” ELEKTRA priznala kakva je bila kao MUŠKARAC!” Kako je pokojni Alen Delon povezivan sa ubistvom jednog Srbina “Dalilu ću vrijeđati sve dok nosi moje PREZIME!” Dejan Dragojević: “Aleks i Caru je istekao ROK!” “PRILIKOM HAPŠENJA PRUŽAO OTPOR!” Dačić: Ramović ubijen u okršaju sa policijom, odbio da se preda, pucao na pripadnike MUP-a PROCURILA GOLA FOTKA STANISLAVA! Maja će napraviti haos (FOTO)

“Dalilu ću vrijeđati sve dok nosi moje PREZIME!” Dejan Dragojević: “Aleks i Caru je istekao ROK!”

Objavio: RHT
18/08/2024 11:00 AM

Dalilu ću vrijeđati sve dok nosi moje PREZIME!

Dejan Dragojević je nedavno dao izjavu koja je izazvala dosta pažnje, rekavši da će nastaviti kritikovati Dalilu dokle god nosi njegovo prezime. Ova izjava sugeriše da Dejan oseća duboko nezadovoljstvo zbog toga što Dalila još uvek koristi njegovo prezime, uprkos njihovom razlazu. Dejan je poznat po svojim otvorenim stavovima i čini se da ne planira da prestane sa kritikama.

Dalilu cu vrijeđati sve dok nosi moje PREZIME!/Foto hYPE

Takođe, osvrnuo se i na Aleksandru i Filipa Cara, komentarišući da je njihovom odnosu istekao rok. Ova izjava može ukazivati na to da Dejan smatra njihov odnos završenim ili nebitnim. Njegove reči odražavaju frustraciju i jasno pokazuju da ne podržava trenutnu situaciju. Izgleda da je Dejan spreman da se distancira i

zaštiti svoj identitet, čak i ako to znači otvoren sukob sa bivšim partnerima. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i PROCURILA GOLA FOTKA STANISLAVA! Maja će napraviti haos (FOTO)

Otkako su ozvaničili vezu Maja Marinković i Stanislav Krofak se bukvalno ne razdvajaju.

Procurila gola fotka Stanislava

Zajedno su otputovali u Crnogorsko primorje, odakle svakodnevno nižu objave, kako podjednako sa plaža, tako i iz hotelske sobe. Međutim, sada je osvanula slika koja pokazuje da se par ponekad bar na trenutak razdvoji. Kao i šta u takvim momentima Pantera radi.

Naime, Maja je uhvatila Stanislava usred akcije kako se slika i divi svom tijelu i izvajanim mišićima, dok je sam iza zatvorenih vrata i niko ga ne gleda.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS