calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku OGLASIO SE FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO) SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu… Sejo Sexon, Hanka Paldum i ljuljačka: “Čini se da imamo novi hit” SVI NA NOGAMA U DOMU LUNE I MARKA Ne može zadržati suze, otkrila novosti Nestala Jasmina (15): Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Boli me briga za Elmedina! “DOSTA MI JE NJEGOVIH FOLOVA, MI SMO OKRENULE LIST”

DALILINA majka uplašena nakon DEJANOVIH KRVAVIH SCENA: “Je l’ treba da padne mrtva glava?”

Objavio: RHT
14/01/2022 12:01 PM

Dejan Dragojević doživeo je nervni slom zbog bivše žene Dalile Dragojević i njenog ljubavnika Filipa Cara, nakon čega je sebi isekao glavu i završio u lokvi krvi.

PRINTSKRIN

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević oglasila što je Dejan Dragojević razbio sebi glavu zbog svađe sa Dalilom i Filipom Carem.

– Koliko volim Dejana, za svaku njegovu suzu i Dalilinu platiće ološi… To nisu ljudi, to su monstrumi! Imam ja dokaznog materijala kad zatreba za ove koji su do juče bili niko i ništa i sad se malo izgradili na osnovu “Zadruge” – rekla je ona za Blic i dodala:

PRINTSKRIN

– Jedino rešenje je da ja uđem i razotkrijem sve dole i da pokažem nekima gde im je mesto Uplašila sam se kad sam videla sve ovo. Ubeđuju Dejana u suprotno, a tako i Dalilu. Igraju se životima. Deca se vole, ali dušmani im ne daju. Taman su se pomirili i sve lepo, kad sinoć haos. Ovo kad Huso vidi nikome neće biti dobro. Ćutao je, ali tek sad nek se mnogi čuvaju. Je l’ treba da padne mrtva glava…- kaže Dalilina majka.

PRINTSKRIN

Podsetimo, Dejan Dragojević doživeo je nervni slom zbog bivše žene Dalile Dragojević i njenog ljubavnika Filipa Cara nakon čega je sebi isekao glavu i završio u lokvi krvi.

Njega je produkcija odmah izvela napolje kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć, a Dalila je sve vreme jecala.

IZVOR: TELEGRAF.RS/ hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS