calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela

DALILA KONAČNO IZNELA DETALJE SVOJE VEZE! ,,Skida mi zvezde sa neba”

Objavio: RHT
02/10/2022 11:00 AM

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević izgleda da uživa u vezi sa bivšim dečkom Mine Vrbaški, Lukom Nikolićem, a sada je konačno progovorila o njihovom odnosu.

Foto: Instagram/Printscreen

– Je l’ rođeni Beograđanin? – pitala je Sanja

– Jeste. Zajedno smo mesec dana – rekla je Dalila.

– Ko kome skida zvezde s neba? – pitala je Marinkovićeva

– Pa oboje – rekla je Dalila.

– Ko je kome prvi prišao? – pitala je Sanja

– On je meni prvi prišao, u Budvi je to bilo. Gledao je Zadrugu i pustio mi je poruku, a slučajnost je bila što smo bili u istom hotelu u Budvi i posle toga je uradio jednu prelepu stvar u klubu. Trebao je da izađe u drugi klub i onda mi je pustio poruku i kad sam mu rekla gde ja izlazim rekao mi je da je to mesto gde idu deca, ali ja sam htela tamo da idem jer je gostovala pevačica koju mnogo volim. Kad sam ušla u klub videla sam ga kako on ulazi i bio je iza mene za stolom. Onda mi je poslao ruže, prave ruže, sve ruže od gospođe koja je prodavala i celu noć smo se dopisivali iako smo bili jedno naspram drugog – rekla je Dalila.

 Ima novca da kupi sve ruže – rekla je Snežana Dakić.

– Ima sve, hvala Bogu. Oni meni ne dozvoljavaju da budem romantična – rekla je Dalila.

Podsetimo, Luka Nikolić poznat je javnosti kao bivši dečko Mine Vrbaški, a sada već neko vreme uživa u ljubavnoj romansi sa Dragojevićkom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS