calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno”

„DALILA JE LOŠ ČOVJEK!“ EKSKLUZIVNO! Zorica Dukić URNISALA Dragojevićku! (VIDEO)

Objavio: RHT
13/02/2024 9:00 PM

„Dalila je loš čovjek!“. Zorica Dukić stekla je ogromnu medijsku popularnost učešćem u rijalitiju, te je dugi niz godina bila jedna od najpopularnijih ličnosti na našoj estradi.

„Dalila je loš čovek!“
„Dalila je loš čovek!“/ Foto: Hypetv

Atraktivna crnka je zatim riješila da se potpuno povuče u medijsku ilegalu, te se posvetila privatnom biznisu.

Zorica je ugostila vrijednu ekipu Hype televizije u svom kozmetičkom salonu u centru prijestonice, te smo sa njom porazgovarali na brojne teme.

Zorica je na početku razgovora progovorila o prednostima i manama učešća u rijalitiju.

Dukićeva kaže da joj je učešće u rijalitiju donijelo brojne predrasude gledalaca i loše komentare.

Što se tiče pozitivnih aspekata učešća, donijelo joj je popularnost, prepoznatljivost i novac.

Foto: Hypetv

Morali smo da se dotaknemo i Zoričine rivalke iz rijalitija, Dalile Dragojević.

„Mišljenje o njoj mi je nikakvo!“ kazala je Zorica.

„Dalila je loš čovjek!“ tvrdi Zorica.

Foto: Hypetv

Dodala je i da joj je Dalila pominjala pokojnog oca i išla izuzetno nisko, te ponovila da joj je mišljenje o njoj nikakvo.

Ubijeđeni smo da Dragojevićka neće ostati imuna na Zoričinu izjavu: „Dalila je loš čovjek!“, te nam ostaje da ispratimo da li je ovo početak novog estradnog rata.

Podsjetimo, i starleta Maca Diskrecija negativno je komentarisala Dalilu Dragojević.

Maca je izjavila da je Dalila na konto nje ušla u rijaliti. Maca tvrdi da je Dalila njen fan i optužila je da joj je pokrala stvari!

Premijeru ekskluzivnog intervjua pogledajte ispod.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS