calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene poslije uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! Doktor tvrdi: Ovaj dio tijela otkriva veličinu spolnog organa Neočekivani susret Federera i Đokovića u Šangaju: “Gdje si, starče” (VIDEO) Memo Haljevac zagrmio: Gdje su sad ljudski lešinari kada je umrla baka Mara? Ko će platiti sahranu, jer su na njoj zaradili! OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TIJELOM! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Janjuš o životu u Njemačkoj! Da li čeka dijete? Šta kaže za Aneli i Maju? OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLIJEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!” Sve je uništeno: Pogledajte štetu u Jablanici koja se procjenjuje milionima Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom: Va Vani priznala u kakvom su sada odnosu! (VIDEO) Ispovijest heroja: Sabahudin Sabko spasio četiri života! Đoković teže od očekivanog došao do pobjede: Zakazao polufinale s Amerikancom Ša izgorio od LJUBOMORE: Nazvao Mionu RAZMAŽENIM DERIŠTEM! Nema razloga za strah: Hirurg nakon laserske operacije istu operaciju obavio na sebi (VIDEO) Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo”

“Da sam ja neko” deseti put u BKC-u: Enis Bešlagić i publika odali počast žrtvama poplava

Objavio: RHT
11/10/2024 2:00 PM

“Da sam ja neko” deseti put u BKC-u

Enis Bešlagić je deseti put odigrao predstavu “Da sam ja neko“ u Bosanskom kulturnom centru. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a publika je imala priliku da vidi predstavu koja osvaja region. 

Enis Bešlagić i publika odali počast žrtvama poplava

Enis Bešlagić i publika odali počast žrtvama poplava/Nina Novaković/Avaz

Termini su već zakazani i za narednu godinu, a u svim dvoranama se traži karta više. Enis je sinoć predstavu počeo odavanjem počasti žrtvama poplava koje su pogodile našu zemlju.

“Da sam ja neko” deseti put u BKC-u

– Ovo je jedina predstava koja je počast žrtvama odala i u Zagrebu i Beogradu. Ja sam spojio Zagreb, Beograd i Sarajevo. To su tri grada za koje sam vezan i za koje je vezana moja karijera i drago mi je da su i tamo ljudi uz sve nastradale.

Nina Novaković/Avaz

To je dokaz da je ova nesreća ujedinila region. Prije početka predstave molitvom, Fatihom i minutom šutnje ćemo se sjetiti svih žrtava – poručio je Bešlagić, a ovim je gestom pokazao svoju humanu stranu. 

Glumac je sinoć odigrao prvi put predstavu u Beogradu i oduševio publiku, a Enis će pred publiku u Sarajevu izaći i danas.

Čitajte i Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga!

Prema saznanjima zajecaronline.com, Boranin Dušan Savić juče je uhapšen zbog izazivanja panike i nereda.

U srijedu. 9. oktobra, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno je zadržavanje do 48 sati osumnjičenog Dušana Savića iz Bora. Zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo pokušaj izazivanja panike i nereda iz čl. 343. st.2. u vezi st.1. a u vezi čl. 30. Krivičnog zakonika.

Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike

O detaljima vezanim za ovaj konkretni događaj, povodom kojeg je osumnjičenom određeno zadržavanje, a dok traje predistražni postupak OJT Bor, nisu se iznosili u javnost.

No, jedno lice uhapšeno zbog prijetnji roditeljima Danke Ilić

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS