calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

Da li su stare VARNICE sa Janjušem ponovo počele da sijevaju!? Maja jednim potezom NAPRAVILA POMETNJU na društvenim mrežama!

Objavio: RHT
18/07/2023 8:59 PM

Maja Marinković, bivša učesnica “Zadruge”, nedavno je okončala vezu sa Bilalom Brajlovićem i otkrila da su i on i njegova porodica bili glavni razlog raskida, jer nikada nisu prihvatili Maju kao potencijalnu snahu.

Foto: Printscreen Instagram

– Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga, na prvom upoznavanju pitali su me da pređem u islam i odreknem se svoje vjere. Izdržavala sam ga, pare od fanova je uzimao, krio od mene i slao bratu. Kada odem u emisiju prijetio mi je sve u dogovoru sa nekim ljudima o kojima ne bih sada, ali ako zatreba imenom ću ih prozvati sve, sa mnom nema igre. Ni na jedno slavlje me nisu zvali, ni dali da dođem jer sam Srpkinja. Taki me je po ko zna koji put spasio svega i zato je najbolji otac na svijetu – rekla je Maja.

Iako je krenula dalje, objavila je i snimak koji je šokirao mnoge. Uz njega je okačila i pjesmu Ace Pejovića “Sad ili nikad”, što je privuklo pažnju mnogih, jer su upravo Maja i Marko Janjušević Janjuš ranije posvećivali pjesme ovog pjevača jedno drugom tokom njihove veze. To je izazvalo sumnju da su stare varnice između Maju i Janjuša ponovo počele da sijevaju.

Foto: Printscreen Instagram

Podsjetimo, prije samo mjesec Maja je izjavila da vjeruje da Janjuš i dalje ima osjećanja prema njoj, dok je on tvrdio da između njih ne postoji ništa.

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS