calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jebuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa”

Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…”

Objavio: RHT
03/09/2024 10:40 AM

Janjuš naglas pročitao scenarij?

Bivši košarkaš dobio poklon koji najavljuje njegovo pomirenje sa Aneli

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

U sinoćnjoj emisiji “Narod pita” gostovali su Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović…

Janjuš naglas pročitao scenarij?

Janjuša je na samom početku sačekalo iznenađenje.

– Stiglo je nešto za Janjuša, kakav je to poklončić – pitala je voditeljka.

– “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen, nema mjesta strahu. Tvoja armija Janjušević.” Ovaj čovjek nije normalan, evo imamo rakiju taman da naspemo, moramo da popijemo jednu čašicu rakije. – pročitao je Janjuš s ceduljice, pa prokomentarisao ovaj čin svojih obožvalaca.

– Je l’ to pisano za tebe i Aneli – upitala je voditeljka.

 Pa izgleda, ne znam šta da ti kažem. Zalijte ovo cvijeće da ne uvene, kao što je uvenula naša ljubav – poručio je Janjuš.

Podsjetimo, Aneli Ahmić i Marko Janjušević, čija je veza na neki način obilježila posljednji rijaliti svoju ljubavnu priču nisu završili na lijep način.

Pomirenje ili …

Ona je pred sam kraj rijalitija ostala trudna, ali je, navodno zbog sve većih nesuglasica sa Janjušem, odlučila da prekine trudnoću. Ali, i svaki dalji kontakt sa njim. Uprkos tome, njihova podrška svo vrijeme dok je trajala pauza između dvije sezone nadala se da će se nekim čudom njih dvoje pomiriti. U međuvremenu se špekulisalo da se njih dvoje ipak čuju napolju… 

Kako za samo nekolika dana počinje novi rijaliti Aneli pokušava da svoj ulazak sačuva u tajnosti. Možda baš iz razloga što postoji mogućnost da u novoj sezoni obnovi romasnu sa Janjušem. Njih dvoje su se i putem društvenih mreža jedno drugom obraćali u signalima. Uglavnom putem pjesama koje su birali za pozadinu svojih objava ili citatima koje su kačili u Instagram pričama. Iz svega se dalo zaključiti da se situacija pred predstojeću sezonu zahuktava. Mnogi smatraju da ni iznenađenje koje je Janjuša sačekalo u “Narod pita” nije slučajnost. 

Pročitajte i: Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS