calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRESTANI UCJENJIVATI MOJE DIJETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović (FOTO) Jamala prevarila djevojka: Sve snimljeno (VIDEO) OTAC MOLI MIONU DA SE VRATI KUĆI! Nova drama Vremenska prognoza za ovu sedmicu i avgust: Meteorolozi posebno upozoravaju na ovo Matora bez dlake na jeziku: Anđelo voli dječake, ANITA JE UČESNIK VELIKE PREVARE! Nestala djevojčica (12) u Hrvatskoj: MUP raspisao potragu Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO!

Da li ćemo Anđelinu Džoli opet gledati u ulozi akcione heroine?

Objavio: RHT
01/02/2023 9:30 PM

Čuvenu Laru Kroft, inteligentnu i sposobnu britansku arheološkinju koja traga za grobovima i ruinama iz davnih vremena na filmu je prvi put odigrala Anđelina Džoli 2001. godine, u blokbasteru „Lara Kroft: Tomb
Rajder“.

Foto: Printscreen

Slavna glumica je akcionu heroinu igrala i u nastavku „Lara Kroft: Kolevka života“, dve godine kasnije, da bi 2018. ulogu preuzela švedska dobitnica Oskara Alisija Vikander.


Kako navodi The Hollywood Reporter, uskoro bi se u ovoj ulozi mogla naći nova glumica jer se priprema serija o avanturama Lare Kroft.

Seriju priprema popularna britanska glumica i scenaristkinja Fibi Voler-Bridž, poznata po mnogim filmovima i serijama, između ostalog i po scenariju za poslednji film o Džejmsu Bondu „Nije vreme za umiranje“. Bridžova neće igrati u ovoj seriji, već će samo raditi na produkciji i scenariju, ali ćemo je zato ovog juna gledati u petom nastavku filma o Indijani Džonsu, uz Harisona Forda.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS