calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

ANELI NAPUSTILA RIJALITI! Uputila se pravo u bolnicu: Da li će ZADRŽATI Janjuševu BEBU, sve oči UPRTE U NJU!

Objavio: RHT
15/06/2024 5:00 PM

Da li će zadržati

Aneli Ahmić napustila je imanje rijalitija kako bi otišla na pregled kod ljekara, prenose mediji. Na prvom pregledu saznala je da je trudna šest nedjelja, a nedavno je otkrila da će na ovom otkriti da će donijeti odluku o rađanju djeteta.

Da li će zadržati/ foto: screenshot

Ahmićeva je napustila imanje u pratnji obezbjeđenje, a zatim otišla do privatne klinike na pregled. Ahmićeva je uslikana dok čeka red kod ljekara, a samo je minuti dijele do konačne odluke.

Marko Janjušević Janjuš insistirao da abortira

Inače, Aneli je nedavno otkrila da ju je Marko Janjušević Janjuš tjerao da abortira, a da je ona donijela odluku da zadrži dijete, međutim, ponovo je poljuljana. Sinoć je u “Eliti” ušla njena sestra Sita Ahmić, koja joj je prenijela informacije, nakon čega se Ahmićeva požalila Marku Đedoviću.

– Sita… Svašta mi je rekla, pričala mi je za njega, u šoku sam sada. Sve prepiske izašle, pisao Ivi Grgurić dok je bio u žasloti, kaže da kakva god da je Maja, da je sve u pravu, Danku je zvao u rehab, Maji je utorak govorio da dođe, svašta. Podržavaju šta god da odlučim, mama šećer, nije joj dobro. Kaže kada gledamo kao da gledaju mene i Asmina. Kad sam vidjela nju, počela sam da vrištim. Rekla mi je da slušam tebe, Miću, Slađu, nju da pozdravim. Da je Asmin slagao da je bio sa mojim bratom na ručku. Rekla mi je da je zapraćivao žene, slao im poruke, Iva Grgurić objavila prepiske – rekla je Aneli.

– Bože – rekao je Đedović.

– Kaže da je tu već par dana…Nisam dobro, nisam mogla da pričam sa njom normalno, kao ludača sam…Rekla mi je da se maknem od njega, da svaki put kada se pomirim s njim da im je haos, da plaču, da brine računa o mojim parama, za auto…Ženama žicao pare, kaže mi da je svašta izašlo za njega. Ja sam znala, loš je čovjek, znala sam u dubini da bi me varao – rekla je Ahmićeva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS