calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

“ČOVEK UMRO A NIJE DOČEKAO PRAVDU”: Alis Adaktar prevarila stanodavca za 550.000 DINARA!

Objavio: RHT
26/08/2022 10:15 PM

Adam Adaktar, samoprozvani bog obrva o kojem bruji region zbog početka emitovanja rijalitija u njegovoj bogatoj porodici, nedavno je ispričao kako je magistralom došao iz Čačka u Beograd i da je njegov put do uspeha bio trnovit.

FOTO: printscreen

Međutim, on nije pričao o tome kako je izgledalo njegovo detinjstvo u rodnom gradu. Adam je živeo s majkom i sestrom dugo godina kao podstanar kod jednog čoveka.

FOTO: printscreen video Pink

“Bobana, koja je promenila ime i sad se zove Alis, kao samohrana majka je tražila studio za iznajmljivanje u Čačku u kom bi radila kako bi prehranila decu. Išla je na tužnu priču i moj pokojni komšija se sažalio na nju. Oni su živeli ovde gore u ovom stančiću. To je sve bilo u mnogo lošijem stanju nego danas. Gore je jedna garsonjera od oko 30 kvadrata, a dole je držala kafić i tatu studio, u kojem je radila” – ispričala je prva komšinica Adaktarovih, pa otkrila i da je Bobana zloupotrebila poverenje vlasnika stana i prevarila ga za čak 5.000 evra.

Pročitajte i: JOVANA JEREMIĆ IMA VELIKI POVOD ZA SLAVLJE: Voditeljka na društvenim mrežama podelila emotivnu poruku (FOTO)

“Ona je lepo radila, imala je mnogo posla. Konobarisala je u kafiću i tetovirala u studiju. Imala je posla, ali je sve pare trošila na raskalašan život. I to ću vam objasniti. Ona je stanodavcu redovno plaćala kiriju, a pošto je konstantno radila i nije pokazivala da ima finansijskih problema, nesrećni čovek nije ni pretpostavio da oni uopšte ne plaćaju struju. Ispostavilo se, tako se pričalo, da je bila bliska sa čovekom iz elektrodistribucije u Čačku i da joj skoro četiri godine nije stigao nijedan račun za struju. Kada je vlasnik kuće to shvatio, Bobana je tokom noći pokušala da napusti stan sa ukućanima i iznese sav nameštaj” – objašnjava komšinica.

Kad u tome nije uspela, Alis je obećala stanodavcu da će izmiriti dug.

” Obećala je da će platiti, govorila je da ne zna kako je do toga došlo i ostala je još neko vreme u toj kući. Ubrzo je vlasnik stana pokrenuo parnicu, a njima su isključili struju. Bobana je posle nekoliko meseci pokupila decu i iselila se. Našla je dobre advokate i jaku vezu, tako da je na kraju ona i dobila taj sudski spor i nikada nije vratila novac nesrećnom čoveku, koji je na kraju preminuo, a nije dočekao pravdu.”- završava komšinica Adaktoravih za Kurir.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS