calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

ČOLA ZA 45 MINUTA PJEVANJA NA SVADBI UZEO brdo para! Pjevač imao posebne uslove, a evo šta mladenci nikako nisu smjeli da rade!

Objavio: RHT
24/06/2024 8:05 PM

Čola za 45 minuta pjevanja uzeo brdo para

Foto: HYPE TV

Zdravko Čolić, legendarni pjevač, bio je specijalni gost na vjenčanju sina jednog biznismena u elitnom beogradskom restoranu tvrde regionalni mediji.

Čola je poznat po tome što rijetko nastupa na privatnim proslavama, te je kako tvrde mediji naplatio mladencima 45.000 eura za svoj nastup.

Za svoj nastup od 45 minuta, Čolić je zaradio 1.000 eura po minuti, a imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj proslavi.

Čola za 45 minuta pjevanja uzeo brdo para

– Čola može da bira gdje će da nastupa. On ne praktikuje da pjeva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografisanja sa gostima… Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pjesmu “Tebe čuvam za kraj” odigran je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili raznježeni dok je izvodio pjesmu “Ti si mi u krvi”. Odmah nakon nastupa u pratnji obezbjeđenja restorana napustio je lokal – ispričao je izvor za medije.

Na proslavi su pored Čole nastupali Viki Miljković i folker Radiša Trajković Đani, koji su atmosferu doveli do usijanja.

Podsjetimo, Zdravko Čolić prodao je porodičnu vilu na Košutnjaku za više od milion eura. Kupac je vrlo brzo pronađen, a dugo se spekulisao koja je nova lokaciju koju je Čola izabrao. Kako pišu hrvatski mediji, Zdravko Čolić je postao vlasnik luksuznog stana u Puli.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS