calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO)

ĆERKA MAJE ODŽAKLIJEVSKE JE LEPOTICA Udata je za brata naše manekenke, ima osmeh od milion dolara, a na svadbi je imala nesvakidašnju venčanicu

Objavio: RHT
17/10/2021 11:00 AM

Pevačica Maja Odžaklijevska ima dve ćerke, a mlađa Andrea ju je često pratila na televizijskim nastupima i već tada je zablistala svojom lepotom.

Andrea pleni i šarmom, što se može videti na fotografijama koja mlada dama objavljuje na svom Instagram profilu, a poznato je i da je upisala studije turizma.

Majina ćerka i te kako voli da objavljuje fotografije na kojima se vidi da je mnogo toga nasledila od svoje majke, poput širokog osmeha.

Printskrin

– Žrtvovala sam dobar deo karijere da bih bila konstantno sa ćerkama. Vodila sam ih svuda, paralelno radeći posao, ali i birajući odredišta da bih mogla da budem s njima. Samohrani roditelji najbolje znaju koliko je teško odgajati decu bez pomoći baka, tetaka i ostale rodbine. Ne kažem da nisu uskakali, ali je veći deo tereta pao na moja leđa, a to je jako teško. Još je teže kada imate dvoje dece. To je odgovoran i fizički naporan rad, ukoliko želite da sve uradite kako valja – rekla nam je Maja pre nekoliko godina.

Printskrin
Pevačicina naslednica je na “ludi kamen” stala tokom drugog stanja, a tom prilikom je zablistala u elegantnoj, nesvakidašnjoj venčanici.
Printskrin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS