calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

CAR PROGONI TRUDNU ALEKSANDRU Upao u njen lajv i ostavio poruku, ona odmah reagovala!

Objavio: RHT
05/10/2023 11:59 AM

Isplivale poruke koje Filip Car šalje trudnoj Aleksandri Nikolić.

Dalila, Car i Aleks
Foto: Alo

Aleksandra i Filip, iako su se vjerili u rijalitiju, po izlasku stavili su tačku na svoju vezu, navodno zbog njegove prevare. Premda je ona u drugom stanju, to je nije spriječilo da napusti Filipov porodični dom. 

Međutim, kako se tokom prethodne večeri moglo primijetiti, njenom uključenju se pridružio i Car, koji je najprije “iz sjenke” pratio šta radi i priča bivša zadrugarka, a zatim se i javno obratio.

Filiš upao Aleksandri u lajv
 Foto: Printscreen

– Mutiraš svaki pozitivan komentar o meni! Da li se vide moji komentari – pisao je Filip bijesno, dok ga je Aleksandra svo vrijeme ignorisala, ali to ga nije spriječilo da nastavi da šalje uznemirujuće poruke.

Podsjetimo, mnogi su optužili Maju Marinković da se umiješala u njihovu vezu, a ona je nedavno objavila sve poruke koje joj je slao Car u vrijeme dok je bio sa Nikolić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS