calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

CAR PODIJELIO SLIKU STOMAKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Objava koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

Objavio: RHT
12/10/2023 5:00 PM

Trudna pobjednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, Aleksandra Nikolić, odlučila je da nakon raskida sa vjerenikom i ocem svog djeteta, Filipom Carem, spakuje kofere i napusti Beograd i uputi se u Vrnjačku Banju, gdje uživa i odmara, a sada je odatle podijelila i fotografiju svog stomaka, koji se već zaokruglio.

– Jedva te čekam… Ništa nije važno sem tebe – napisala je Aleks u okviru svoje emotivne objave, međutim, istu fotografiju je podijelio i Car, koji sa ushićenjem očekuje naslednicu.

– Čeka se beba – istakao je bivši zadrugar.

Kako pišu mediji, Filip je pristao na sve što je Aleks tražila od njega, samo kako bi se pomirili i nastavili zajednički život, već je dao kaparu za stan u Beogradu i to od Aleksandrinih para.

– Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako uslovila ga da, ako želi da nastave zajednički život, mora doći u Srbiju. Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te nakon burne svađe pokupila se i otišla, ovog put je odlučila da bude mudrija, te sebe i bebu stavi na prvo mjesto. Car je pristao na njene uslove, te odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namijenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor. Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi cijeli stan. Aleksandra želi da završe sve na vrijeme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest mjeseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji – otkriva je izvor blizak Nikolićevoj.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS