calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

FILIP CAR OTKRIO DETALJE RASKIDA SA ALEKSANDROM: “Moje dijete nije sa mnom, čuva ga njena majka”

Objavio: RHT
21/07/2024 9:00 PM

Car otvoreno o raskidu

Foto: Printscreen

Aleksandra Nikolić nedavno je u emisiji otkrila da je raskinula sa Filipom Carem, ali nije precizirala detalje kraha njihovog odnosa.

Filip Car je sada prvi put govorio o raskidu. Otkrio da su raskinuli zbog njenog izbjegavanja dolaska u Crkvenicu.

Car je otkrio detalje drame

-Zvanično smo raskinuli, nismo više zajedno, čak nemamo ni direktan kontakt. Ne mogu ti definisati iz kog razloga se to desilo. Ona je izabrala da bude bliže svojoj porodici do samog porođaja sa Leonom. Ja težio da se dijete rodi u Hrvatskoj i da dobije naše papire. Kad se porodila došao sam u porodilište. Mi smo se čuli do krucijalnog momenta kad je ona trebala da dođe u Hrvatsku, izgleda ne želi da živi na ovom podneblju, ona je gradsko dijete a kao da se mi traktorima vozimo -priznao je i dodao.

-Nije uspjela da mi definiše zbog čega se to sve dešava. Stalno je odlagala dolazak i stalno sam bio namagarčen, a stvarno sam se potrudio da njen dolazak ovdje bude idealan. Napravio sam stan, kupio sam auta za nas troje, osigurao sam sve što je najbitnije. Na kraju njoj ništa nije dovoljno – otkrio je Filip Car.

Posvađao se i Aleksandrinom mamom

-Ja sam naravno nakon svega toga pukao i počeo sam se svađati sa njom, ona mi da mamu ja se posvađam i sa njom, počnem se svađati sa svima, koga oni prave budalom? Napravio stan i završio sve, poderao se da bi se ona tako ponašala i sad moje dijete nije sa mnom u našem stanu. Ona je mene nakon toga blokirala na svim mrežama i onda se razmišljam zar je to potrebno da padnu teške riječi i da ona mene na kraju izbriše sa lica zemlje- tvrdi Car i dodaje:

-Mnogi joj pune glavu protiv mene i mislim da je to glavni razlog. Meni je žao što sam opleo po njih dvije jer je jedna majka mog djeteta, a druga je majka žene koja je meni rodila dijete i koja se trudi da odgaja to dijete dok ova ode da napravi mačije oči i malo stavi botoksa 40 dana nakon porođaja, malo ode na večeru i bazen, u to vrijeme Slovenka čuva dijete i to je činjenica – otkrio je Filip Car.

Čitajte i Marija Šerifović pokazala polubrata! Malo ko zna da se i on bavi muzikom: Evo kako izgleda

Marija Šerifović je uživala na odmoru u Španiji sa svojom majkom i sinom, a pažnju je privuklo i to što se na snimku pojavio i njen polubrat Danijel Pavlović.

Danijel se davno povukao iz javnosti, no Marija ga je ipak snimila za svoj novi vlog koji je objavila na YouTubeu.

– Neću da se snimam, oslobodi me pritiska – rekao je Danijel, na šta je Marija odgovorila: “On više ne želi da bude poznata ličnost”.

Mnogi njeni fanovi su u komentarima naveli da su se obradovali što napokon vide Danijela.

“Tačno vam je Danijel falio da bude kompletni cirkus”, “Toliko spontani i normalni. Konačno i brat u vlogu. Mario i njegove krofne od nogu. Verka kao svaka baka/nana… Imam i ja jednu koja ne da unuci da zaplače” – neki su od komentara.

Snimak pogledate OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS