calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

CAR I DALILA PONOVO ZGROZILI JAVNOST: Nakon MONSTUOZNIH uveda završili ispod pokrivača! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/03/2022 11:22 AM

Sreća Filipa Cara i Dalile Dragojević nije dugo trajala. Naime, on je tražio od nje da imaju intiman odnos, što je ona odbila, pa je on počeo da peni na nju.

– Odem tamo plačeš, dođem ovde nije dobro, je**m mater nije dobro. Šta je sa vama, koji je je**ni problem – drao se Car.

– Ti u svemu vidiš… – rekla je Dalila. – Šta je problem? Nećeš dobro proći sa mnom i sa ovim ponašanjem.

– Razigraću ti se sa mozgom kao sa zvečkom. Puštam ti, dajep sebi za mnogo. – Pusti mene fora i fazona – rekao je Car. – Šta se dereš – pitala je Dalila.

– Ma ne mogu ja ovo – rekao je Car. – Ne mogu da imam se*s. Ne mogu da se opustim posle svega – rekla je Dalila. – Šta je problem? Plačeš tu, napadate me, urniše te me – rekao je Car. – Je l’ rešenje da dođeš i je**š me – pitala je Dalila. – Koji je tajming u pitanju? Ajde okreni leđa, da te raskantam, ajde – besneo je Car.

– Ti si sa mnom iz sažaljenja? Nemoj da budiš u meni ono što sam zakopala – rekla je Dalila. – Neću izdržati do kraja, skotna ku*o. Čim vi mene dovedete da dođem do vas, znam da sam došao do kraja, a onda ribaš po mozgu – nastavio je da besni Car. – Sad ja neću nešto i to je problem. Filipe, ništa ti ne radim – rekla je Dalila.

– Je**o mi pas majku ako nisam žrtva u ovom rijalitiju – rekao je Car.

– Ja nisam ku**a i ne pronalazim se – rekla je Dalila. – To je istina, nisi ti ku**a, ti si ober ku**etina – rekao je Car.

Nakon svih uvreda, njih dvoje su počeli da se ljube, pa su se opet prekrili pokrivačem.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS