calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga?

ČAK 99% PRIPADNIKA KOBRI IZRAZILO ŽELJU DA IDU NA KOSOVO I METOHIJU- PREDSEDNIK VUČIĆ ZAPLAKAO KAD JE VIDEO!

Objavio: RHT
13/12/2022 9:38 AM

Kako “Novosti” saznaju čak 99 odsto pripadnika Kobri koji čuvaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražili su da idu na Kosovo i Metohiju.

Foto: Screenshot Instagram

Kako saznajemo predsednik Vučić je zaplakao kad ih je video na sednici Saveta za bezbednost koja je održana u nedelju.

Nakon sednice predsednik se obratio građanima te rekao da na KiM imamo tešku borbu jednog naroda za opstanak na svojim ognjištima. On je ponovio da “kosovska policija” nema nikakvo pravo da bude na severu Kosova i Metohije, već to mora biti Direktorat Sever. 

Podsetimo, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti prošle nedelje prekršio je sve dosad postignute sporazume i poslao oko 300 policajaca, među kojima su bili i specijalci ROSU naoružani dugim cevima, u Kosovsku Mitrovicu.

Zastrašivanje koje sprovodi Kurti se nastavilo i za vikend, kada je uhapšen Dejan Pantić koji je bio pripadnik kosovske policije sve do odluke Srba da napuste sve institucije na severu KiM, odgovarajući tako na neizdrživ teror kojem su svakodnevno izloženi.

Upravo je neosnovano i nezakonito hapšenje Pantića bilo “okidač” da naši sunarodnici započnu mirne proteste i blokiraju pojedine saobraćajnice. Međutim, reakcija međunarodne zajednice je izostala na Kurtijeve pretnje.

Izvor: Večernje Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS