calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

TRANSFER VIJEKA! Bura nakon otkaza Dušice Jakovljević ne jenjava, isplivao detalj koji je svima privukao pažnju

Objavio: RHT
24/04/2024 9:52 AM

Bura nakon otkaza Dušice Jakovljević ne jenjava

Kao bomba odjeknula je vIJest da je Dušica Jakovljević dobila otkaz na Hype televiziji

Dušica Jakovljević
Foto:Hype

U novembru prošle godine voditeljka Dušica Jakovljević iznenadila je sve kada je saopštila da se nakon višedecenijske saradnje povlači sa Pink televizije, a ubrzo obrazložila i svoje razloge.

– Ogromna bura se podigla oko mog dolaska. Nekada nisam bila svjesna da sam neko ko ima medijsku moć. Ono što je bilo presudno jeste važnost i poštovanje koje mi je Saša Mirković ukazao – počela je tada Dušica, govoreći o direktoru i vlasniku Hype televizije.

Dušica Jakovljević
 Foto:Printscreen

– Razmišljala sam pet minuta. Saša i ja smo se dogovorili za pet minuta. On i ja smo se poklopili kreativno, i ja sam shvatila da je to mjesto za mene. Ovo je transfer vijeka i ponuda koja se ne odbija, ali prije svega je odlučujuće bilo to da kada smo se sreli ja sam shvatila da ćemo se mi u budućnosti dogovarati za sve što treba za istih tih pet minuta – nastavlja voditeljka, pa dodaje:

– Došavši na Hype TV shvatila sam da se red i te kako zna, da su svi nasmijani i da je to prelijepa energija – izjavila je ona tada, a sada se ponovo podigla prašina oko ove izjave, budući da je dobila otkaz poslije samo nekoliko mjeseci saradnje.

 Dušica Jakovljević je dobila otkaz na televiziji Hajp poslije nekoliko mjeseci angažovanja, prekid saradnje uslijedio je nakon kršenja ugovornih obaveza.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS