calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu?

BUKTI RAT TEODORE I ANĐELA Ranković žestoko odgovorio bivšoj zbog javnih prozivki OVAKAV POTEZ NIKO NIJE OČEKIVAO

Objavio: RHT
22/08/2023 1:39 PM

Odmah nakon što ga je Teodora Džehverović isprozivala na Instagramu oglasio se Anđelo Ranković

Foto: Printscreen Instagram

Iako dugo nije komentarisala Anđela Rankovića, sa kojim je bila u vezi, Teodora Džehverović je naprasno prekinula tišinu, pa ga javno potkačila na svom Instagram profilu. Naime, ona je objavila nove fotografije u kupaćem kostimu, gdje su joj neprestano stizali komentari, a jedan od njih je posebno pogodio, pa je momentalno morala da odgovori. 

Foto: Printscreen

– Samo si obična kič – bič. Smorila si više sa tim pozama jednim te istim. Toliko izgledaš istrošeno da je to strašno – glasio je komentar, na koji je Teodora odmah odgovorila.

Foto: Printscreen Instagram

– Čim vidim da pratiš profil Apolon sa Zvezdare, sve mi je jasno – rekla je Teodora, pa provukla Anđela, koji nosi upravo ovaj epitet.

– Kažu da sam ku*ac, pa me ne vade iz usta – napisao je Anđelo, uz poljubac.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS