calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Soraja zabrinula sve objavom sa sinom iz bolničkog kreveta?! “Moj hrabri dječak!” Marku Miljkoviću prijeti zatvor? Na adresu stigao zahtjev tužilaštva, on se oglasio? Horor u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara nogama u glavu ledi krv u žilama KLJUČNI DAN JE 17. OKTOBAR?! Za 3 znaka to znači samo jedno: LOVA DO KROVA! Miljana otkrila detalje razgovora sa Zolom nakon prekida trudnoće: ”On ne želi ni da čuje…” Memo Haljevac o pokojnoj baki Mari: Ljudske pijavice su je snimale do zadnjeg daha života! Evo šta kažu lešinari, Mare sad od njih odmori “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene poslije uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! Doktor tvrdi: Ovaj dio tijela otkriva veličinu spolnog organa Neočekivani susret Federera i Đokovića u Šangaju: “Gdje si, starče” (VIDEO) Memo Haljevac zagrmio: Gdje su sad ljudski lešinari kada je umrla baka Mara? Ko će platiti sahranu, jer su na njoj zaradili! OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TIJELOM! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Janjuš o životu u Njemačkoj! Da li čeka dijete? Šta kaže za Aneli i Maju? OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLIJEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!” Sve je uništeno: Pogledajte štetu u Jablanici koja se procjenjuje milionima Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja

BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN SOFIJE I TERZE: ”Žaba ostaje žaba, ne treba vjerovati vuku u jagnjećoj koži”

Objavio: RHT
11/10/2024 3:30 PM

Brutalne prozivke na račun Sofije

Sanja Grujić je sve šokirala izjavom o Sofiji Janićijević. Starleta je oplela po rijaliti učesnicima.

Foto Rajko Ristić

Kako je istakla Borislav je pokazao svoje pravo lice nakon što je prevario trudnu Milicu Veličković:

Kada je Terza u pitanju sve bajke prestaju i koliko god da ga je puta poljubila princeza (Milica ) žaba ostaje žaba ,nažalost to je sudbina nekih ljudi da kakve god šanse i životne radosti Bog da im daje ,njima je ljepše da krekeću u bari. Terza je jednostavno prezentativni primjer da se ne vjeruje vuku u jagnjećoj koži -rekla je Sanja, pa dodala:

FOTO: Hypetv

Brutalne prozivke na račun Sofije

Postoji ono narodno vjerovanje da ako se zamjeriš trudnici izaci će ti čmičak na oku ,u savremenom dobu Sofije Terzinice vjerovanje glasi nići će ti nekretnina u Beogradu na vodi. Koliko njih dvoje imaju iskrivljene društveno prihvatljive norme, parametre normalnog i moralnog ponašanja i totalno odsusttvo empatije ,a preveliki narcisoizam ne bi me čudilo da počnu da pričaju kako im je Milica surogat majka – dodala je Sanja za Pink.

Čitajte i Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga!

Prema saznanjima zajecaronline.com, Boranin Dušan Savić juče je uhapšen zbog izazivanja panike i nereda.

U srijedu. 9. oktobra, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno je zadržavanje do 48 sati osumnjičenog Dušana Savića iz Bora. Zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo pokušaj izazivanja panike i nereda iz čl. 343. st.2. u vezi st.1. a u vezi čl. 30. Krivičnog zakonika.

Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike

O detaljima vezanim za ovaj konkretni događaj, povodom kojeg je osumnjičenom određeno zadržavanje, a dok traje predistražni postupak OJT Bor, nisu se iznosili u javnost.

No, jedno lice uhapšeno zbog prijetnji roditeljima Danke Ilić

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS