calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera

DUŠICA GRABOVIĆ BRUTALNO ODGOVORILA: JA NISAM PROSTITUTKA!

Objavio: RHT
11/04/2022 3:53 PM

Pevačica navodi da će tužiti sve koji su joj udarili na čast.

Printscreen/Pink TV

Dušica Grabović, koja je bila povezivana sa bavljenjem elitnom prostitucijom, istakla je da se tim poslom nikada nije bavila i da joj je napismeno stiglo da nikada nije osuđivana.

Prema rečima novinarke pomenuta redakcija je dobila ekskluzivni snimak osobe koje je navodno ugovarala sastanak sa Dušicom Grabović, a mlada pevačica je istakla da to nije bilo ugovaranje prostitucije, već nastupa.

Na otvoreno pitanje novinarke da li se bavi prostitucijom, Dušica je istakla jasno i glasno da se nikada tim poslom nije bavila.

– Ja se bavim isključivo pevanjem. Deset godina unazad nisam u zemlji, nakon povratka iz Australije, otišla sam u rijaliti gde sam se visoko pozicionirala. Ja nemam veze sa prostitucijom, nemam pojma otkud tu moje ime. Zbog smrti roditelja sam došla ovde iz Amerike i to me je zateklo – kaže Dušica, koju su kolege etiketirale kao makroa.

Prema pisanju jednog tabloida, Dušica je određena kao makro, a kako je ona sama navela, nikada se nije time bavila.

– Na naslovu piše da ja privodim devojke. Posle samo prepisuju, konkretno, ja nisam prostitutka – istakla je Dušica.

Ona je istakla da je već otkrila ko je pustio sporni snimak u javnost.

– Imamo dve potencijalne osobe protiv koje ćemo podneti krivične prijave, prvo zato što je neko snimao razgovor. Utvrdila sam ko je, ali ne bih da otkrivam ko je, da ne bi pobegao. Javila sam se čoveku koji je rekao da je prijatelj mojih prijatelja, čim se neko pozvao na njih – kaže Dušica Grabović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS