calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) “P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!” Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO)

Britni Spirs ponovo šokira javnost!

Objavio: RHT
05/01/2023 4:00 PM

Britni Spirs ne prestaje da šokira svoje fanove! Nakon spekulacija da je umrla, te da je njen verenik Sem Asgari direkno odgovoran za obmanjivanje javnosti o njenom stanju, sada su isplivali novi detalji o pop pevačici.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Britni je pre izvesnog vremena kupila sa svojim verenikom vilu vrednu 11,8 miliona dolara i prodala je gotovo u istoj nedelji. Kako prenose strani mediji, vila je bila u istom kraju gde živi njen bivsi, sa kojim ima i dva sina, Kevin Federlajn.

Međutim, izvori bliski Britni kažu TMZ-u da se njoj novi dom jednostavno nije svideo, te da planira da ga proda 2023. godine. Iako će prodati kuću, ostaće joj Dauzand Oaks vila, koju je kupila 2015. za 7,5 miliona dolara, a prostorija iz te vile u međuvremenu je postala jedna od najlegendarnijih dnevnih soba, odnosno, pozadina na društvenim mrežama, zahvaljujući Britninim objavama na Instagramu.

U trenutku kada je TMZ objavio priču, Britnini obožavatelji počeli su da šize, zabrinuti da nešto nije u redu s pevačicom nakon što su verovali da je izgubila kontrolu nad svojim Instagram nalogom. Ispostavilo se da je Spirs bila sasvim u redu, odnosno, bila je na odmoru u Meksiku, te je odlučila da se malo odmori pre praznika.

Da li je po sredi najveća obmana, ili je Britni stvarno u redu ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS