calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI!

BRITNI SPIRS NAPALA ALISU MILANO!

Objavio: RHT
06/02/2023 2:00 PM

Pre nekoliko dana na društvenoj mreži instagram se ponovo vratila čuvena Britni Spirs, pa je odmah isprozivala glumicu Alisu Milano, nakon što je ona javno izrazila zabrinutost ua njeno zdravlje.

Foto: Printscreen Instagram

Sve je počelo prošlog decembra, kad je Milano kao i mnogi Britnini fanovi reagovala na jedan od bizarnih pevačicinih videa.
 

– Molim vas, neka neko proveri Britni Spirs – napisala je Milano, a Britni je tek sada reagovala na njenu objavu.

– Rastužuje me kad o meni govore ljudi koji me ne poznaju! Ovo definitivno izgleda kao nasilje! Dame, trebalo bi da navijamo jedne za druge, a ne da spuštamo jedna drugu – napisala je Britni na svom
Instagramu uz glumičin tvit.

Foto: Instagram

– Svi misle da znaju sve o meni. Razmislite ponovo. Ne, nisam imala nervni slom. Takva sam kakva sam i nastavljam dalje sa svojim životom.

-Nikad se nisam osećala bolje – napisala je pevačica u podužem opisu objave uz fotografiju zaleđene ružičaste ruže.

Britni je zabrinula fanove kada je nedano imala nervni slom usred restorana, gde joj je odmah pomogao njen suprug.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS