calendar

Ponedeljak 15. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spektakl u najavi: Lukas dolazi da pokori Budvu “MOĆAN ČOVJEK ME JE PIPKAO, NISAM SMJELA DA GA PRIJAVIM” Anita Stanojlović otkrila sve o zlostavljanju kroz koje je prošla Dodijeljene nagrade: Jamal je najbolji mladi igrač, priznanje za fudbalera turnira dobio je njegov saigrač Španija zaradila ogromnu cifru osvajanjem titule, evo koliko će pripasti igračima Fudbal se ne vraća kući, Španija je novi prvak Evrope EVO GDJE SE NALAZI MILJANA KULIĆ! Pobjegla daleko od Srbije, a sa njom je on! (FOTO) Mašinovođe odbile prekovremeni rad: Hoće da gledaju finale Eura U ZAGRLJAJU S PARTNEROM: Ralf Schumacher javno priznao da je homoseksualac, u vezi je već dvije godine Spektaklu u Berlinu prisustvuje i Miralem Pjanić: Društvo mu pravi sin Edin DRAGANA MITAR REKLA SUDBONOSNO “DA”! Ovako se pohvalila skupocjenim prstenom! (FOTO) Uživaju u slobodi: Horoskopski znakovi koji ne vole biti u vezi ANĐELO I ANITA NAKON FINALA RAZDVOJENI! Ranković progovorio o njihovoj budućnosti i odnosu s njenom majkom: Daleko joj lijepa kuća! Đoković se u emotivnom govoru nakon meča obratio djeci, jedva je zadržao suze IVAN MARINKOVIĆ UPLAŠEN ZA SVOJU SIGURNOST! Pokazao stan u kojem je živio sa Jelenom, pa izustio: Očajan sam! ANELI ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Ahmićeva urnisala Asmina, pa sa knedlom u grlu pomenula Janjuša! “OVA PJESMA NOSI SA SOBOM TOLIKO EMOCIJA” Miroslav Ilić se obratio svojoj publici! Numera koju svi znamo nosi velike uspomene

BRITANIJA TONE SVE DUBLJE I DUBLJE! Evo šta se dešava

Objavio: RHT
27/12/2022 9:30 PM

Britanske akcije pretrpele su rekordne godišnje odlive u 2022. jer poverenje investitora u ekonomiju zemlje opada, izvestio je u petak Blumberg, pozivajući se na podatke EPFR Global.

Foto: Screenshot Youtube

Statistike pokazuju da je do sada povučeno oko 26,3 milijarde dolara, što se poklapa sa padom od 20% za FTSE 250 indeks. Referentni indeks je pao najviše od 2008.

U međuvremenu, indeks FTSE 100 plavih čipova je porastao za više od 1%, uglavnom zbog izloženosti robnim akcijama koje su ove godine porasle.

Rekordni odlivi deoničkih fondova označili su sedmu godinu zaredom da se investitori okreću od tržišta Velike Britanije, navodi Blumberg.

– Zemlju su ove godine uznemirile politički i ekonomski problemi – piše list, precizirajući da su „početak recesije, inflacija na vrhuncu od 41 godine, ostavke dva premijera i najveći broj štrajkova od 1980-ih pomogli da se pokrenu rasprodaje domaćih akcija i funte.” Sve to je dovelo do toga da je London izgubio krunu od Pariza kao najvećeg evropskog tržišta akcija, navodi se u izveštaju.

Izvor: ALO

Tagovi:

  • Britanija
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS