calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi

BRESKVICA I LEON zakopali ratne sekrie pa napravili LOM

Objavio: RHT
21/12/2022 9:18 PM

Breskvica i Leon zakopali ratne sekire, pa napralili lom.

Foto: PROMO

U domaćoj javnosti odavno su poznati brojni nesporazumi, svađe i trzavice koji su obeležili živote naših javnoj ličnosti koji u svetu muzike često dovode do prekida saradnje.

Upravo jedan takav nesporazum dogodio se na relaciji reperskog dvojca Breskvica i Leon, o kome javnost gotovo da ništa nije znala.

Foto: Ilustracija HYPETV


Naime, tokom prošle godine došlo je do razmimoilaženja atraktivne pevačice i kontroverznog repera, a da je reč o pravim mladim profesionalcima svedoči i činjenica što ni jedna strana nije želela da iznosi prljav veš.

Foto: PROMO

Tim povodom pozvali smo Leona koji nam je objasnio detalje odnosa sa Breskvicom:

-“Tačno je da je došlo do prekida saradnje. Ni jedno ni drugo nismo uradili ništa što bi dovelo do prekida našeg dugogodišnjeg prijateljstva, ali smo sticajem okolnosti bili prinuđeni da jedno vreme ne ukrtimo glasove. Srećom, tome je došao kraj, te smo napravili brutalnu pesmu koja se zove ,,Kripto“, a koja je upravo danas ugledala svetlost dana. Nače ovo je druga po redu pesma sa mog novog albuma ,,Bara“. Veoma sam srećan zbog svega toga i ovim putem želim da se zahvalim Breskvici što je u velikoj meri doprinela da pesma već danas ima pozamašan broj pregleda. Prema našoj skromnoj proceni, mislim da smo uboli veliki hit” – kaže Leon kroz smeh i otkriva da je Breskvica bila vrlo raspoložena tokom snimanja pesme, kao i da je otpevala u jednom dahu:

-“Breskvica iako je mlada je zaista veliki profesionalac i bilo mi je zadovoljstvo raditi sa njom. Nadam se da se nećemo zaustaviti samo na ovoj pesmi” – poručio je Leon.

Foto: Printscreem instagram

BONUS VODEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS