calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO)

BRENDON SE PREDSTAVLJA KAO TRANS ŽENA NA INTERNETU, JAVNOST U ŠOKU: ”On je na hormonskoj terapiji, mijenja spol”

Objavio: RHT
05/12/2023 5:40 PM

Rijaliti zvijezda Branislav Radonić Brendon odlučio je da se predstavi kao žena i konačno pokaže sve ono što je u njemu dugo ležalo, a plašio se da pokaže.

Kontroverzni učesnik Pinkovog projekta neko vrijeme je bio odsutan iz medijskog života, a onda su isplivale informacija sa jednog sajta za upoznavanje na kom se Branislav oslovljava kao trans žena Milica.

On je naime, otkrio da ima 30 godina i da bi se intimno druženje odvilo u njegovom stanu na Novom Beogradu.

Stranica koja se bavi komentarisanjem rijaliti učesnika objelodanila je fotku sa aplikacije, a komentari su bili podijeljeni.

– Brendon je top kao djevojka, ljepši je od većine žena koje su se filerovale.Sve više se pretvara u žensko, ja sam siguran da je na hormonskoj terapiji, uskoro će objaviti promjenu spola. Ovdje baš liči na Miljanu Kulić– pisali su korisnici Instagrama.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pulsonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS