calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

Brena u Majamiju živi u garaži!

Objavio: RHT
14/07/2021 10:29 AM

Nekretnina folk dive na čuvenom letovalištu ne izgleda onako luksuzno kako su je svi zamišljali. Plac Živojinovića koji imaju u SAD okružen je skupim i ekskluzivnim vilama, dok oni poseduju sasvim prosečnu kuću u američkom stilu.

Foto: Printscreen Instagram

Njena čuvena pesma kaže „Ja nemam drugi dom”, ali u stvarnosti situacija Lepe Brene i Slobodana Živojinovića je sasvim drugačija. Pored vile na Bežanijskoj kosi u sada već čuvenom estradnom beogradskom naselju, stana u Monte Karlu, oni poseduju i kuću u Majamiju.

Foto:Printscreen

Dok nekretninu iz čuvene kneževine na jugu Francuske nemamo priliku da vidimo, o domu folk dive i bivšeg tenisera u Beogradu znamo mnogo detalja. Najveći plac među estradnjacima na Bežanijskoj kosi imaju upravo Brena i Boba.

Veliko dvorište ukrašeno je spoljnim bazenom, a jedan postoji i u kući. U bašti je i veliki ozidan roštilj jer je poznato da je kod njih glavni gurman i šef kuhinje upravo Boba.

Foto:Printscreen

U glamuroznom kompleksu je i kuća za poslugu, ali i veliki letnjikovac u kome oni organizuju svoje porodične proslave ili ga ustupaju pevačima „Zvezda Granda” za konak, kao što je bio slučaj sa učesnicima prve sezone. Tu prostoriju pevačica koristi i za svoje koncertne probe, a u njoj je i snimala neke od kadrova svojih spotova. Unutrašnjost glavne kuće u Beogradu u kojoj žive do sada je mogla da se vidi samo u spotu „Stakleno zvono” ili u nekom novogodišnjem editorijalu.

Foto:Printscreen

Ništa manje od folk dive nismo očekivali i kada je njena kuća u Majamiju u pitanju. Međutim, tamo je situacija drastično drugačija. Sem pogleda koji puca na more, ova nekretnina spada u red sasvim prosečnih. Kuća je koja je sagrađena 1950. godine u tipičnom je montažnom i američkom stilu. Ima prosečno dvorište sa malim bazenom, a okružena je velelepnim vilama, pa među njima deluje kao garaža za tinejdžerski rok bend.

S obzirom na to da je vrednost porodične kuće u Beogradu procenjena na čak 2,5 miliona evra, vrednost kuće u SAD na moru koja iznosi 950.000 dolara je prava sitnica. Kuća je u poslednjih 32 godine dva puta promenila vlasnika kako piše na sajtu za nekretnine. Površine je oko 250 kvadratnih metara i ima tri spavaće sobe, dva kupatila, trpezariju i kuhinju, a cela je popločana sasvim običnim pločicama.

Bilo kako bilo, u Majamiju je svakako bolje imati išta nego ništa, ipak od folk dive moramo da priznamo da smo očekivali mnogo više.

U Majamiju kuva i čisti

Kako izvor blizak Lepoj Breni navodi za Alo!, ona u Americi ne uživa status zvezde, shodno tome tamo se tako ponaša i živi.

– Brena u Majimiju nije poznata kao ovde, pa ne uživa status i beneficije koje ima na Balkanu. Ona tamo odlazi da se odmara, ali usput i obavlja sve kućne poslove jer tamo nema poslugu i kuvare – objašnjava izvor ,i dodaje:

– Kad napusti Balkan, Brena je sasvim obična i, što bi rekla njena pesma, „srećna žena”. Nije ona opterećena time što je u belom svetu mahom prepoznaju samo ljudi sa naših prostora – završava izvor.

Seli se u manji prostor

Lepa Brena je nedavno izjavila da planira da se sa suprugom Slobodanom preseli u manji životni prostor.

– Deca su odrasla i odselila se što je i normalno, tako da su naša druženja sada kvalitativna, a ne kvantitativna. Sagradićemo nešto upola manje jer je 1 500 kvadrata za nas dvoje zaista mnogo – rekla je tada pevačica.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS