calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

BRAK SA DVIJE ŽENE: Jana i Fatima dobile Sarajevo na dlanu! Uživaju u svemu! 

Objavio: RHT
27/12/2023 5:00 PM

Hype produkcija započela je realizaciju još jednog velikog poduhvata. Naime, počeo je da se emituje novi rijaliti projekat “Brak sa dvije žene”. U glavnoj ulozi nalazi se Elmedin Karić i njegove dvije žene, Fatima i Jana, a vas očekuju uključenja iz Elmedinove kuće, na jutjub kanalu Hype TV Bosna i Hercegovina, kao i na Hype televiziji od 21.12. od 22 sata.

Rijaliti trojac napustio je jutros Gornju Višnjicu i krenuli su ka Sarajevu. Produkcija rijalitija pripremila im je brojna iznenađenja. Njih troje ni ne slute šta ih sve očekuje, a zna se od ranije ko je najsretniji zbog posjete Sarajevu.

U jednom momentu, Fatima je jutros u Dušicinom zagrljaju zaplakala od radosti zbog svega.

Da ne otkrivamo unaprijed, savjet je da redovno pratite naš Youtube kanal, kao i oficijelne stranice na društvenim mrežama Instagram i TikTok i pravovremeno saznate svaki novi detalj rijalitija.

U TikTok videu pogledajte gdje je jutros Dušica Jakovljević odvela Fatimu i Janu na beauty tretman u Sarajevu.

@hypetvbih

BRAK SA DVIJE ŽENE | HYPEBIH Dušica u Sarajevu obradovala Fatimu i Janu beauty tretmanom! Elmedin bio na masaži #braksadviježene #fatimaijana #elmedinkaric #gornjavišnjica #hypetv #hypetvbih #hypeproduction #dušicajakovljević #dusicajakovljevic Za više detalja pratite youtube kanal “Hype tv Bosna i Hercegovina” i naše naloge na društvenim mrežama, kao i HYPEBIH.ba

♬ original sound – HypetvBiH

Avantura ovo troje ljudi koji su došli u posjetu Sarajevu je pred vama. Pogledajte drugi dio onoga što ih je dočekalo u Sarajevu. Vozili se u žičari, to je bila još jedna od želja.

Nastavak priče pratite svaki dan na našem Youtube kanalu, kao i na Hype televiziji od 21.12. od 22h u “Pregledu dana” rijaliti formata “BRAK SA DVIJE ŽENE”.

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS