calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

“BOŽE, UZMI MENE, VRATI NJU” – Godinu dana nakon smrti Kike Đukić

Objavio: RHT
07/12/2022 11:59 PM

Neutešna majka jutjuberke ne može da se pomiri sa činjenicom da njene mezimice više nema.

Foto: Screenshot

Majka tragično nastradale jutjuberke Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić, otvorila je dušu i otkrila detalje ćerkine smrti.

– Sedim, plačem i gledam njenu sliku. Molim Boga da je sve ovo san, da se sutra probudim i kažem: „Bože, kako odvratan san“. To se neće desiti, nažalost, moje bebe više nema.

Bol koju Nataša oseća ne može da opiše rečima, a kako kaže, nikada nikome ne bi poželela da se nađe u njenoj koži.

– Prvi put sam izgovorila: „Bože, uzmi mene, vrati nju“, taj momenat ne može da se opiše. Ne daj Bože da iko ikada doživi ono što sam ja doživela te noći – rekla je Nataša.

– Bol ne jenjava, ne spavam, ne mogu normalno da funkcionišem, ali u meni je snage samo da saznam pravu istinu, to me i drži.

FOTO: printscreen/instagram

– Baka Prase je đubre, ali mnogo pametno đubre koje zna da zaradi pare. Ja ću njemu da oprostim, ali neću zaboraviti nikada. Njemu je krivo, ne može da se pomiri sa tim što su ga napadali i govorili mu da je on kriv za Kikinu smrt. On indirektno jeste, na neki način ju je “ubio u pojam”, jer ona nije očekivala to, napad dva miliona fanova nije očekivala.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS