calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke

Bosanci i Hercegovci danas dočekuju Ismaila Barlova i bh. odbojkaše: Kući donose srebrene medalje iz Pariza

Objavio: RHT
09/09/2024 11:30 AM

Dočekuju Barlova i bh. odbojkaše

Barlov i njegov trener Kapo / Foto: PK Spid

Maestrali 14-godišnji Ismail Barlov i reprezentativci BiH u sjedećoj odbojci danas će se vratiti u Sarajevo, nakon što su oduševili naciju na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Dočekuju Barlova i bh. odbojkaše

Barlov je u Parizu stigao do srebrene medalje u plivanju. U disciplini 50 metara prsno, dok je srebrenu medalju osvojila i najtrofejnija naša džavna selekcija.

Podsjećamo, odbojkaši BiH su u finalu turnira u sjedećoj odbojci poraženi od Irana s 1:3 i osvojili srebro.

Foto: Facebook

Naši odbojkaši i Barlov danas će u 14 sati sletjeti na sarajevski aerodrom, a u centru glavnog grada BiH, ispred sarajevske Katedrale (15 sati), biće organizovan i doček za naše srebrene paraolimpijce.

Sinoć je u Parizu održana i ceremonija zatvaranja Paraolimpijskih igara… Upravo je Barlov nosio zastavu Bosne i Hercegovine.

Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori

Pročitajte i: Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori.

Prijatelji poslali poruku kako nikada neće biti zaboravljen

Foto: Patria

Na Zelengori je postavljen spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću, bivšem fudbaleru i treneru FK Sarajevo.

Spomenik su postavili njegovi prijatelji uz poruku kako nikada neće biti zaboravljen.

Uščuplić je izgubio život upravo na ovoj planini, 8. avgusta usljed velikog nevremena i udara groma… 

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS