calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama?

Boris Novković jednim detaljem potaknuo glasine o razvodu od 25 godina mlađe supruge

Objavio: RHT
08/11/2023 4:59 PM

Boris Novković održao je koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, na kojem je potaknuo nagađanja o razvodu.

Naime, mnogi su primijetili da je Boris nastupio bez vjenčanog prstena, a 25 godina mlađu suprugu Iris Volf već neko vrijeme ne prati na društvenim mrežama, kao ni ona njega.

Također, komšije na zagrebačkom Maksimiru ranije ove godine su potvrdili da ih dugo nisu vidjeli skupa i da na vratima njihovog stana više ne piše prezime Novković, nego samo Wolf. Nijedno od njih dosad nije komentarisalo te glasine.

Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. godine i zajedno su dobili dvoje djece, kćer Si i sina Nea.

Par je 2020. godine već prebrodio jednu bračnu krizu, nakon čega su objavili da čekaju drugo dijete, a sinčića su dobili u aprilu 2021. Boris s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić, ima još dvoje djece, sinove Nou i Bonu.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS