calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVI DETALJI O LUNI ĐOGANI! Niko nije znao ovo o njoj i njenom porijeklu! “Umjesto da me uče, ponižavali su me” POTRESNO OBRAĆANJE ANELI: Sa ovom se opraštamo ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Bolje je danas biti dobar majstor, nego doktor! (VIDEO) Film s Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi nominovan za Oskara BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE! POTPUNO UNIŠTENA MIONA JOVANOVIĆ! Pukla bruka, Ša u transu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima najviše voli kljukušu! Elmedin napravo jelo koje se jede na kraljevskom dvoru (VIDEO) “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! Poznat identitet: Policija traga za migrantom koji je sinoć ubio Sirijca u Bihaću Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama Selena Gomez se upisala na listu milijardera: Evo od čega je najviše inkasirala, a nije ni muzika ni gluma NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ! Direktor i vlasnik produkcijske kuće i televizije HYPE slavi rođendan ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima kroz smijeh, mudro, bockala Elmedina: Nisam slijepa! Jana je podržava, ali… (VIDEO) Goga trpi bolove nakon nesreće: Ostao mi je urezan hladan pogled vozača koji me je udario Borina žena na KOMEMORACIJI! Riječi UTJEHE samo stižu, HYPE TV na licu mjesta (FOTO)

Borina žena na KOMEMORACIJI! Riječi UTJEHE samo stižu, HYPE TV na licu mjesta (FOTO)

Objavio: RHT
07/09/2024 1:00 PM

Borina žena na komemoraciji

Foto Hype  TV

Veliki Bora Đorđević biće danas sahranjen na Gradskom groblju u Čačku.

Rok muzičar ostavio je iza sebe neizbrisiv trag, pa će biti ispraćen onako kako dolikuje.

Na komemoraciji u Domu kulture u Čačku pristigle su Borine kolege, kao i prijatelji.

Kako je ekipa HYPE TV, koja je na licu mjesta usnimila, udovica čuvenog muzičara Dubravka je neutješna, ali joj je lakše kada vidi koliko ljudi je došlo da odaju počast njenom mužu.

Borina žena na komemoraciji

Komemoraciji je prisutstvovao i Nikola Selaković, ministar kulture. On se pozdravio i sa velikom folk zvijzdom Miroslavom Ilićem. Miroslav je, podsjetimo, bio veliki Borin prijatelj.

Foto Hype TV

Komemoracija je upravo počela i vreme je da se svi dobro podsjete Borinog lika i djela.

O Borinom RADU

Bora Čorba karijeru je gradio u brojnim beogradskim i čačanskim grupama. Riblja čorba osnovana je 1978. godine, kada kreće najsjajniji period Borine karijere.

Veliki hitovi Riblje čorbe poput “Pogledaj dom svoj anđele”, “Avionu slomiću ti krila”, “Amsterdam”, “Dva dinara druže”, “Kad sam bio mlad” ostaće antologijski. I generacije će ih slušati.

Đorđević je dozirano govorio o privatnom životu. Zna se da se ženio tri puta. Iz prvog braka ima sina Borisa. Borina treća žena Dubravka bila je sa njim sve do smrti.

O SUPRUZI

Roker je posljednje godine svog života proveo u Ljubljani, gdje je živio sa trećom suprugom Dubravkom Milaković. Razlika u godinama je također veća od 20.

U posljednjem intervjuu koji je dao za emisiju “Mira Adanja Polak – ekskluzivno”, opisao je njihovu ljubav.

Takođe, rekao je i kako joj je posvetio tetovažu.

To je, inače, slika s koncerta, dok me je slušala zaneseno… To je još bilo dok me je slušala zaneseno… (smijeh) Naravno, šalim se!”, izjavio je Đorđević u emisiji koja je snimana u Ljubljani.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS