calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ONA JE BILA PRVA JUGOSLOVENSKA STARLETA! Fatalna plavuša zbog koje su muškarci gubili glave DENIZ DEJM UHVAĆENA IZA DRVETA KAKO U TORBU SAKRIVA OVO! Evo šta je radila nakon snimanja emisije “ShowBLIZ” Rada Vasić SA KNEDLOM U GRLU: Moj život NEMA SMISLA, djeca su izabrala POGREŠAN PUT! Četiri djevojke saznale da se zabavljaju s istim muškarcem, pripremile mu iznenađenje na kućnom pragu JANJUŠ SKOČIO NA MILENU! Odmah prekinut program, nastao NEVIĐENI HAOS! SUPRUGA SLOBE RADANOVIĆA SE ŽESTOKO ZAIGRALA U FOTOŠOPU! Šok fotke kruže mrežama, komentari samo pljušte: “Kompleksi” MAZIM SE S LJUDIMA ZA NOVAC, SAT VREMENA NAPLAĆUJEM 180 EURA: No, ovo nikad ne radi Sve veći broj slučajeva ove spolne bolesti: Povećava se i broj osoba koje su otporne na lijekove Zašto se ubila prva žena Bore Đorđevića? Jedno je i poslije toliko godina ostalo misterija “SA ALEKSANDROM NAM SE DEŠAVAO ŽIVOT” Šok priznanje Dejana Dragojevića, u sve umiješana i Ana Korać! Šta je muškarcima najprivlačnije kod žena: Fizički izgled nije na vrhu liste Nakon dueta Joksimović i Cetinski prekinuli prijateljstvo: Dotični ima neke probleme u glavi Sve tajne izlaze na vidjelo, tri horoskopska znaka će raskinuti u septembru! Saobraćajna nesreća kod Žepča: Na terenu i hitna pomoć, otežan saobraćaj na M-17 JANA OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE NEZADOVOLJNA, ALI ISTO TAKO KAŽE DA JE FATIMINA KROMPIRUŠA ORASPOLOŽI! Sha se obratio HEJTERIMA: Mi smo USPJELI, a svi su nas pokušavali RASTAVITI

Borac saznao protivnike u Konferencijskoj ligi: Banjalučani imali povoljan žrijeb

Objavio: RHT
30/08/2024 5:40 PM

Borac imao povoljan žrijeb

U Monte Karlu je održan žrijeb Konferencijske lige. Ove godine će po prvi put učešće uzeti banjalučki Borac.

Borac imao povoljan žrijeb/Foto: FK Borac

Oni su druga ekipa iz BiH koja je došla do grupne faze nekog evropskog takmičenja, nakon što je plasman u isto takmičenje prošle godine osigurao Zrinjski.

Foto: printscreen

Borac će igrati protiv Laska, Apoela, Omonie, Šamrok Roversa, Panatinaikosa i Vikingura.

Čitajte i Aneli ne zna šta joj rade iza leđa: Ovome se niko nije nadao!

Bivše takmičarke posljednjeg rijalitija i starlete Maja Marinković i Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, nedavno su potvrdile javnosti da se i dalje druže. Uprkos špekulacijama da su stavile tačku na svoj odnos.

Aneli ne zna šta joj rade iza leđa

Fanovu su prethodno prenosili informacije o tome kako je Slađa postala bliska s Aneli Ahmić. To je dovelo do nagađanja o mogućem zahlađenju odnosa između Maje i Slađe. Međutim, njihova nedavna objava na Instagramu definitivno je razjasnila situaciju.

Uprkos svim glasinama, Maja i Slađa su odlučile da javno pokažu da su i dalje neraskidive prijateljice. Na svojim Instagram profilima objavile su storije u kojima su istakle da i pored svega, i dalje provode sate razgovarajući telefonom. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, koja je s oduševljenjem dočekala vijest da njihovo prijateljstvo i dalje traje.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS