calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!” “DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME” Anita razvezala jezik nakon raskida, priznala sve o Anđelu: “Prošla sam sve i svašta” Najbolja prijateljica Bojane Barbi otkriva njen plan veze sa Karićem: Ona zaslužuje najbolje JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO) Janjuš tješio Milicu, najcrnje popljuvao Terzu, a zajedno ulaze u petak? Milica kroz suze! Italijan u podrumu pronašao sliku Pabla Pikasa vrijednu šest miliona dolara Fatalni Elmedin otvoreno o novim prijateljicama: Moji savjeti produžavaju život! Zašto infarkt sve češće pogađa mlade? Krema djeluje poput filera: Popunjava bore i vraća licu volumen Kada je najbolje vrijeme za seks? Zemljotres pogodio BiH SKANDALČINA! Sofija ozvaničila vezu sa Terzom i obratila se trudnoj Milici! BRZO STIGAO ODGOVOR FIFA kaznila legendu, Eto javno kritizirao dijeljenje pravde

BOLJE PITI KOKTEL U MEKSIKU NEGO BRINUTI DA LI IMAŠ ZA RAČUNE: ZORANNAH RAZBESNELA PRATIOCE!

Objavio: RHT
25/01/2022 12:56 PM

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah često provocira publiku  svojim stavovima o životu na visokoj nozi,  ali i komentarima na društvenim mrežama. Ono što je za nju posebno bitno jeste život na „visokoj nozi“, a ovaj put je razbesnela mnoge svojim objavama na društvenoj mreži Instagram.

 

Ona  je svojim pratiocima predložila da joj postavljaju pitanja, a ono što je usledilo nakon jednog odgovora izazvalo je buru u komentarima.

Naime, jedno od pitanja koje joj je postavljeno glasilo je:

-Da li će me pare učiniti srećnim? Uz komentar da je ona pravi stručnjak za pare.

Nakon njenog odgovora nikome nije bilo svejedno. Blogerka je napisala neverovatan odgovor:

-Bolje da plačeš u Lambu, nego u Jugu – napisala je ona, ali se na ovome nije zautavila.

Ono što se često pominje kada je ona u pitanju jeste to da je bahata i da se često hvali skupocenim stvarima i da takvim ponašanjem upada u oči mnogima.

Instagram/Printscreen

Drugim delom odgovora je dokazala to da želi da dokazuje koliko novca ima ili želi da ima.

-I bolje da plačes u Mexicu ispijajući koktele, nego da brineš jel imaš za račune. Šalu na stranu svi smo mi tužni s vremena na vreme i pare ne mogu kupiti sve, ali je lakše sa njima – pokušala je da se izvadi blogerka.

Na kraju ovog bahatog odgovora, ponovo je izazvala bes svojih pratioca na mrežama kada je napisala:

-Ali što više para, više i problema – dodala je Zorana.

Blogerka je ovim odgovorom samo potvrdila priče koje kruže o njoj da joj je samo život na „visokoj nozi“ bitan, da ne mari puno na ljude oko sebe i da misli da je novac merilo sreće.

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS