calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“BOLJE DA SAM UMRLA!” Nataša Šavija otkrila detalje TROSATNE OPERACIJE! “SATI SU ME DIJELILI OD SMRTI!

Objavio: RHT
21/03/2024 4:20 PM

BOLJE DA SAM UMRLA!

Popularna starleta Nataša Šavija u ekskluzivnom intervjuu za Hype TV pokazala je svoje novo lice nakon oporavka od brutalnih povreda koje je doživjela, a za koje je optužila bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića.

BOLJE DA SAM UMRLA! Foto:Hypetv/Youtube printscreen

BOLJE DA SAM UMRLA! Foto:Hypetv/Youtube printscreen

Nataša se oglasila danas sa jezovitim saopćenjem da je ponovo pretučena. Ona se oglasila na svom Instagramu te objavila povrede točnije modrice a potom se prisjetila operacije koju je imala kao i sepse kada joj je lice bilo unakaženo.

Podsjetimo, Karić je zbog njezinih optužbi priveden, te je proveo mjesec dana u pritvoru.

Nataša Šavija je ekskluzivno za Hype televiziju govorila o detaljima suđenja nedavno.

Međutim, danas je nastao novi kaos sa njezinim oglašavanjem o novom napadu, a stareta ponovo upire prstom u Karića. Sada je otkrila detalje operacije koju je prolazila:

Foto:Instagram printscreen/”SATI SU ME DELILI OD SMRTI! BOLJE DA SAM UMRLA!”

Foto:Instagram printscreen/”SATI SU ME DELILI OD SMRTI! BOLJE DA SAM UMRLA!”

“Evo ovako iskreno da vam kažem! Kunem se u najsvetije-PORODICU! Reč neću slagati. Bila sam u
kući 6/7 mjeseci. Hajde da ne računam sad tačno to. kuća-ručak. Još jednom sa prijateljima i to je to.
Prvi izlazak u grad mi je bio za Novu godinu,jer znam druga koji drži kafanu. Pa sam se osećala bezbedno i plus sa dugogodišnjom drugaricom! Inače, ni u ludilu ne bih! JA SAM IMALA TAKOREĆI NANOGICU!“. pisalo je u storiju:

OPERACIJA JE TRAJALA PREKO TRI SATA


“Druga operacija je bila pakao! Prvo čekam za red na salu na onom pokretnom krevetu. Gledam u one kockice na plafonu i razmišljam. Bože netko je odlučio da ja ovdje budem, iz hira i jer se ne liječi!
Buđenje, pakao,3,5 h sata je trajala operacija. Kirurško rekonstruktivna! Oko mene doktori pitaju kako sam. Ja hoću da iskočim iz kože, nešto buncam! Vodu nisam smjela 2 dana da pijem.
Djeca sestrina me gledala onakvu. (mi im rekli pala sam). Htjeli da me vide, vole me.”
, pisala je Nataša i dodala:

FOTO: Hypetv

FOTO: Hypetv

“Tatu jedva smirivala (žensko dijete ipak),mama jadna, stalno me nadgledala. Imala sam sepsu u međuvremenu!
Iskreno, ne znam koliko sam puta pomislila, bolje da sam ostavila tako i da sam umrla! Doktor je rekao,da zahvalim Bogu sto sam odmah reagirala, jer su me dan ili čak i sati dijelili od smrti! Jezovito, ali da se zna da nije bio šamar i sikiva. 7 mjeseci bukvalno me zatvorio u kuću! Jel to humano? Jel to nije zločin?“,
pisala je Šavija

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS