calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam” Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL ANELI U SUZAMA ZBOG JANJUŠA! Spomenula i Noru! Skandalozno priznanje! KRENULA NA PLIVANJE I NIJE SE VRATILA Pronađeno tijelo tokom potrage za ženom poznatog sportiste

“BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK! Imam FOTOGRAFIJE čime se bavi i šta radi!” Anđela Đuričić ucjenjivala i prijetila Jakovljevićevoj? ŠOK!

Objavio: RHT
08/09/2024 10:30 AM

“BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK“

U razgovoru za domaće medije Anđela Đuričić je jednom prilikom otkrila kako gleda na komentar Dušice Jakovljević tokom jedne od emisija.

“BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK”
Foto: HypeTV/Pink  TV printscreen

Najprije je rekla da voditeljicin komentar nije na mjestu, te je nazvala neprofesionalnom.

“BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK”

– Tek napolju se videlo koliko ona nije imala profesionalan odnos prema meni kao prema zadrugaru, nego je liječila lične frustracije na meni. Ne znam koji je razlog tome. Jako me je iznenadilo zbog toga što je ona neko ko se predstavlja da 20 godina radi taj posao. – rekla je Anđela, te optužila Jakovljevićevu da se služi lažima.

foto: hypetv/printscreen

“Dušica LIJEČI FRUSTRACIJE”

– Ne treba da se služi lažima na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Svako govori o sebi, a ona je tu rekla mnogo više o sebi nego o meni. Opet ja ne bih puno pričala o njoj, ali ako me bude vukla za jezik, moraću malo da ga razvežem i kažem šta ona radi i čime se bavi. Zašto liječi te frustracije na meni. – rekla je Đuričićeva, pa dodala.

Foto: Pritnscreen Instagram

– Čula sam da voli muškarce rijaliti učesnike. Tako da neka se pozabavi time šta radi u slobodno vrijeme da ja ne bih kačila slike čime se bavi i šta radi. – završila je Anđela za 24sedam.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS