calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

UKINUTA PRESUDA! BOKI 13 oslobođen poslije pet godina agonije i pakla

Objavio: RHT
04/04/2024 1:25 PM

Boki 13 oslobođen

Presuda “Međunarodne unije” kojom je optužen i osuđen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13ukinuta je.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je zvanično oslobođen svih optužbi, pa mu se krivična djela poput pranja novca i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi više ne stavljaju na teret!

Boki 13 oslobođen

Po odluci Apelacionog suda, Bokiju se ukinula presuda za krivično djelo prevare. Prethodno je njegov pravni tim podnio niz žalbi Apelacionom sudu.

Boki 13 se oglasio nakon ukinute presude, ali i povodom ubistva dvogodišnje djevojčice Danke Ilić:

Ovim monstrumima koji su pregazili i usmrtili dvogodišnje dijete, pa isto i bacili na deponiju ne treba da im se sudi. Treba odmah da im se presudi! Ja sam bio u zatvoru i vjerujte mi vidio sam sve i svasta, ali ovakve monstrume i čudovista koji ubijaju dijete i bacaju ga kao đubre na deponiju nisam vidio! Saučešće porodici i najveće žaljenje za malom Dankom.”

Makedonski šoumen pušten je krajem 2023. iz zatvora “Idrizovo” gdje je proveo četiri godine. Zdravlje mu je konstantno bilo ugroženo. Bojan je imao veoma ozbiljnu operaciju, gdje mu je odstranjeno 90 odsto želuca. Jovanovski je imao samo 15% mogućnosti da preživi. Tada se oglasio jedan od hirurga koji je izvodio operaciju, koji je istakao da pacijenti sa ovakvim operacijama moraju da imaju strogu dijetu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS