calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo

“BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBJEGLA!” Anđela Šparavalo iznijela sav prljav veš: DOŽIVILA SAM NERVNI SLOM, LUPALA GLAVOM O ZID!

Objavio: RHT
17/07/2024 12:45 PM

BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBJEGLA

Anđela Šparavalo ovih dana prolazi kroz pakao zbog turbulentne veze sa Bojanom Pavlović.

Foto Printscreen Instagram _spakii

Zbog gej veze ratuje sa porodicom, a poslije rijalitija je prvo prespavala kod drugarice.

Ipak, vratila se u porodičnu kuću, a potom je pratiocima na Instagramu opisala šta joj je djevojka uradila.

 Poslije žurke u apartmanu je počela ponovo da me vrijeđa, da sam ovakva, da sam onakva. Htjela je sve da prebaci na mene. Sve njeno i za cijelu njenu priču htjela je da okrivi mene, optužila me je da sam ja igrala rijaliti i svašta nešto… Na to sam joj ja rekla da sam zbog nje otišla od porodice, doživjela sam nervni slom, počela da plačem i lupam rukom o zid. Nisam mogla da vjerujem šta mi ona priča“, izjavila je Anđela. Nastavila je da iznosi šokantne detalje o Bojani.

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo Foto ATAImages

BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBJEGLA!

“Nakon toga mi je rekla da nema povjerenje u mene i da će ga vjerovatno stvoriti, izvinila mi se, a onda mi rekla da idemo tri dana na selo kod njene sestre da se ona odmori. Apsolutno mislim da je sve vrijeme igrala rijaliti sa mnom i da sam ja izmanipulisana – vidno potresena je bila Šparavalo.

Foto Printscreen Instagram _spakii

“Vidi se ko je FOLIRANT”

– Sad se vidjelo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobjegla je od mene. Dok smo bile unutra, pričala mi je ispod prekrivača da pričam loše o mojoj porodici. Kao i da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila”, izjavila je Anđela.

Njih dvije su se prethodno žestoko posvađale na žurki i to pred kamerama.

Foto Printscreen Instagram _spakii

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci su Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović stupile u vezu. Anđelinini roditelji su burno reagovali ne prihvatavši izbor njene kćerke. Govorili su i da ona nikako nije lezbejka.

Po izlasku iz rijalitija, Anđela je rekla i kako joj je otac prietio da će je ubiti.

Sa druge strane, Pavlovićeva je otkrila i da će tužiti Anđeline roditelje.

– Sa njenom porodicom možemo samo na sudu da se vidimo. Naš odnos nikada nije zavisio od njene porodice. To su neki odnosi bolesni, poremećeni i monstruozni. Oni su govorili kako sam ja ovakva i onakva, a ja sam stala uz njihovo dijete kada niko nije i branila je, a tek ću da vidim šta i kako. Spremiću im takvu tužbu, da ću im uzeti sve pare, koje ću kasnije dati u humanitarne svrhe“, ispričala je Bojana za medije.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS